-
Sansui A-770
Γεια σας!
Εχω εναν ενισχυτη Sansui A-770:001_wub: και εχει ενα προβλημα:saad:
οταν θες να επιλεξεις μια εξοδο δεν αλλαζει ειναι κολλημενο στο tuner
ενας φιλος μου ειπε οτι εχει καει το ολοκληρωμενο στην πλακετα των εισοδων
μπορουμε να το βρουμε; η μπορει να ειναι κατι αλλο;
-
δεν είναι σίγουρο οτι είναι αυτό που σου είπε ο φίλος σου αν δεν γίνει έλεγχος δεν μπορεί να ξέρει κάποιος στο αέρα τι έχει
η επιλογή τις εισόδου γίνεται με μηχανικό επιλογέα η ηλεκτρονικό ; το έχεις ανοίξει να δεις τι κατάσταση επικρατεί εσωτερικά στο μηχάνημα ;
-
το ελγξε δε το ειδε απλα
οταν εννοεις μηχανικα η ηλεκτρονικα; πως μπορβω να το δω
μεσα το μηχανημα ειχε παρα πολυ σκονη αλλα το καθαρησα
-
μηχανικα ειναι οτα αλλαζεις εισοδους με μηχανικο επιλογεα περιστροφικο τις περισσοτερες φορες αλλα μπορει να γινει και με ρελεδες που ελεγχονται απο καποιο κυκλωμα ηλεκτρονικο βεβαια οποτε μπορει και να εχει προβλημα σε καποιο ηλεκτρονικο τμημα του ο επιλογεας
και μπορει να ειναι απολυτως ηλεκτρονικος
εσυ μεσα ειδες να εχει ρελεδες το μηχανημα;
οπως και να εχει δεν ειναι παντα η λυση να αλλαξεις καποιο ολοκληρωμενο γιατι μπορει να εχει καει αλλα πρεπει να δεις γιατι καηκε ισως υπαρχει βλαβη και στα γυρω του εξαρτηματα και αυτο μπορει να καψει και το νεο που θα βαλεις ισως δεν εχει τροφοδοσια ο επιλογεας και για αυτο δεν παιζει πρεπει να δεις για αρχη αν παει ταση στο κυκλωμα απο το τροφοδοτικο
σιγουρα χρειαζεσαι το σχεδιο για να κανεις μετρησεις αλλα και για να δεις τις τιμες των υλικων και τους τυπους τους
πανω απο ολα θα πρεπει να ξερεις λιγα ηλεκτρονικα και να εχεις και καποια εργαλεια
-
1 Συνημμένο(α)
απεξω τα κουμπια ειναι ετσι
τωρα μεσα δε θυμαμαι να ειδα ρελεδες
θελεις μια φωτογραφια απο μεσα;
ξερω καποια πραγματα απο ηλεκτρονικα και με τη βοηθεια σας πιστευω να μπορεσω να κανω κατιΣυνημμένο Αρχείο 34797
-
κοιτα ηλεκτρονικα ελενχομενος ειναι αλλα αν τον κανει μεσω ρελλεδων η μεσω καποιου ολοκληρωμενου δεν το ξερω το σιγουρο ειναι οτι χρειαζεσαι το σχεδιο του μηχανηματος και φυσικα καποιες γνωσης ηλεκτρονικες και μια καποια γνωση επισκευων αν δεν τα εχεις ειδικα το δευτερο δυσκολα θα βρεις ακρη
για το σχεδιο κοιτα εδω
http://elektrotanya.com/
-
το σχηματικο του σε αυτο το σιτε δε το βρηκα να σου βγαλω μια φωτογραφια απο το εσωτερικο του;
ξερω καποια πραγματα αλλα δεν εχω ξανα επισκευασει ενισχυτη αλλα πιστευω με τη βοηθεια σας θα τα καταφερω
-
βγαλε να δω αν μπορω να σε βοηθησω τωρα βρισκομαι και σε διακοπες και μπαινω ιντερνετ με στικακι και δεν ειναι και τοσο γρηγορο και ευκολο οσο μπορω θα σε βοηθησω
-
5 Συνημμένο(α)
δεν εχουν την καλυτερη ποιοτητα γιατι ειναι απο κινητο αλλα πιστευω να μπορεις να δεις
-
εχω και βιντεο θα μου δωσεις ενα mail να σου το στειλω;