-
1 Συνημμένο(α)
Πρόβλημα στο ξεκίνημα
Καλησπέρα! Έχω έναν υπολογιστή του οποίου πατάω το μπουτόν για να ανοίξει, γυρίζει το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή και δεν κάνει τίποτε άλλο. Ούτε εικόνα βγάζει. Μέτρησα τις τάσεις στο τροφοδοτικό και είναι όλες ΟΚ. Σε έναν άλλον υπολογιστή που είχα με παρόμοιο πρόβλημα πάτησα απλά τις κολλήσεις στη μητρική και δούλεψε. Εδώ και που δοκίμασα δε δουλεύει. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι? Η μητρική είναι αυτή που φαίνεται στη φωτογραφία. Ευχαριστώ!
Συνημμένο Αρχείο 31341
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από
kostas640
Κάνει κάποιο μπιπ...;
Δε το κάνει όχι...
-
κοίτα 2 φορές που μου έχει τύχει αυτό ήταν καμένος ο επεξεργαστής... την μία απο τροφοδοτικό που έσκασε και την αλλη για ανεξήγητο λόγο... το μεγάφωνάκι το πισι λειτουργούσε κανονικά πριν δλδ ε...;
-
δοκίμασε και με ένα άλλο τροφοδοτικό , άσχετα με το τι μέτρησες
-
kostas640 Ναι λειτουργούσε πριν το μεγαφωνάκι...
hukgys θα το δοκιμάσω...
Ευχαριστώ πολύ!
-
Αν χρησιμοποιείς εξωτερική κάρτα γραφικών και όχι αυτή που είναι ενσωματωμένη στη μητρική σου έχει καεί η θύρα PCI της κάρτας γραφικών...Αν δεν χρησιμοποιείς εξωτερική κάρτα, δοκίμασε να βάλεις μία να δείς αν θα γίνει τίποτα...:001_smile:
-
Βασικά χρησιμοποιώ εξωτερική κάρτα γραφικών, αλλά είτε είναι πάνω είτε όχι τα ίδια κάνει.
-
βγαλε τις μνημες και αναψε τον .αν ακουσεις μπιπ η μητρικη πιθανον ειναι οκ.
-
μαλλον μητρική ακουγεται να ειναι χαλασμενη (για την ακριβεια μου εχει τυχει ποτε να παιρνει εμπρος και ποτε οχι) αλλά και αυτο που ειπε ο φίλος Κωστας ισχύει...