-
LG FLATRON L1915S
Καλησπέρα παιδιά μόλις γνώρισα το site και πραγματικά συγχαρητήρια για την απίστευτη δουλειά σας πραγματικά…. αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη οθόνη και εγώ επειδή είμαι στα αρχικά στάδια ηλεκτροτεχνικής πραγματικά θα ενδιαφερόμουν πολύ να με καθοδηγήσετε ώστε να αποκτήσω γνώσεις πάνω στο θέμα ηλεκτρονικής επισκευής …..τώρα θα ήθελα να με κατατοπίσετε σχετικά με την προμήθεια πυκνωτών και ανταλλακτικών γενικότερα γιατί στην περιοχή όπου ζω και εργάζομαι δεν διατίθεται τέτοια ευκολία από κατάστημα ...αν έχετε υπόψη σας κάτι μέσω internet ……σε λίγα λεπτά θα τοποθετήσω και Φώτος του τροφοδοτικού του μόνιτορ αν έχετε την καλοσύνη να μ πείτε την άποψη σας.
Φιλικά
Χρήστος
-
Δες αυτή την σελίδα έχει servise manuals και θα σου χρειαστεί όπως μου χρειάστηκε και εμένα για μία οθόνη...http://elektrotanya.com/?q=showresult
-
5 Συνημμένο(α)
-
Καποιος να με κατατοπισει στο προβλημα και να μ δωσει μια λυση για την προμηθεια ανταλλακτικων μεσω internet, οπως και την γνωμη του στο προβλημα.... φιλε kratinos το βρηκα το manual αλλα μ φαινεται βουνο
-
Τι πρόβλημα έχει η οθόνη?
-
αναβει για 5 δευτερα και μετα σβηνει......
-
αμα αναβει για 5 δευτερολεπτα κα ισβηνει θα θελει πυκνοτες καπιοι καικαν και εμενα ετσι εκανε :)
-
φιλε voks εχεις υποψιν σου καποιο site ωστε να παραγγειλω τους αναλογους πυκνωτες?
-
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με την οθόνη μου...chrisrer κοίταξε πρός το τέλος του manual είναι πιο εύκολο
-
φενετε ο ξεραμενος πυκνοτης να τον πω η να τον αφησουμε να τον βρει μονος? εφτιαξα μια ιδια με το ιδιο προβλημα...