Εχω ενα προβλημα με εναν ενισχυτη SANSUI modelo AU-X410R θα παρακαλουσα παρα πολυ εαν καποιος φιλος γνωριζει που θα βρω το σχεδιο του για νατον επισκευασω.
Ευχαριστω πολυ.
Printable View
Εχω ενα προβλημα με εναν ενισχυτη SANSUI modelo AU-X410R θα παρακαλουσα παρα πολυ εαν καποιος φιλος γνωριζει που θα βρω το σχεδιο του για νατον επισκευασω.
Ευχαριστω πολυ.
σχεδιο δεν εχουμε καρδια μου ........ απο βοηθεια οση θες
Σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου,οσο αφορα το προβλημα του ειναι οτι βγαζει DC στην εξοδο με αποτελεσμα να μην οπλιζει το ρελαι .
Εχω κοιταξει τα εξοδου ,αντιστασεις τυχον ανοιγμενες .Επισης η DC ταση ειναι και στα 2 καναλια.Αν εχεις κατι υποψη σου και θελεις ειμαι ολος αυτια. Ευχαριστω και παλι.
ποσο dc βγαζει ????? λιγο??? πολυ????
-----καποια sansui εχουν δυο τασεις τροφοδοσιας μια σχετικα υψηλη για τα κυκλωματα οδηγησης και μια για τα εξοδου
----- ακομα και μια ασφαλεια καμμενη μπορει να ξεζυγιζει τον ενισχυτη με ποτελεσμα dc στην εξοδο
----- η λεκτρολυτικοι πυκνωτες απο εδω και εκει
----- ελαττωματικο τριμερακι offset
----- αρπαγμενα driver /εξοδου
----- πιθανο προβλημα και στην ιδια την προστασια
----- τελος αν η ταση εξοδου ειναι ιδια με την τροφοδοσια εινα σιγουρο οτι τα εξοδου την εχουν κανει....
ανεβασε και καμμια φωτο να δουμε
Φιλε ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση σου, βρηκα διοδοι 1Ν4148 με διαροη,παντως σε ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον σου.
Μηπως γνωριζεις καποιο SAIT που να εχει free σχεδια για ενισχυτες;
free σχεδια για ενισχυτες ???? η free σχεδια για αυτο τον ενισχυτη ????
Γενικα για ενισχυτες
δες εδώ ----> http://www.eserviceinfo.com/
Ευχαριστω πολυ KOKAR