PDA

Επιστροφή στο Forum : ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΣΕ FIAT

gregluffy
17-10-24, 08:04
Γεια σας εχω ενα fiat punto 2001 188 και εχει ενα μεταλλικο σωληνα απο χαλκο ,εχει τρυπησει και θελω να τον βγαλω να τον κολλησω,θελω να ρωτησω εαν πρεπει να βγαλω και την αντλια πρωτα ή βγαινει και καπως αλλιως χωρις να βγαλω την αντλια,οι φωτο ειναι οι παρακατω50090

chipakos-original
17-10-24, 09:29
Γεια σας εχω ενα fiat punto 2001 188 και εχει ενα μεταλλικο σωληνα απο χαλκο ,εχει τρυπησει και θελω να τον βγαλω να τον κολλησω,θελω να ρωτησω εαν πρεπει να βγαλω και την αντλια πρωτα ή βγαινει και καπως αλλιως χωρις να βγαλω την αντλια,οι φωτο ειναι οι παρακατω50090 Σε οποιαδήποτε συγκόλληση μετάλλων επειδή αναπτύσονται υψηλές θερμοκρασίες και επίσης μπορεί να υπάρξουν από την συγκόλληση σκουπίδια ,τα οποία θα καθαριστούν , δεν θα πρέπει η αντλία να είναι βιδωμένη επάνω.Στην φωτογραφία βλέπω το αντικείμενο αλλά δεν βλέπω σε ποιό σημείο θα κολλήσεις ούτε βλέπω την αντλία βιδωμένη , οπότε το σχόλιό μου είναι γενικός κανόνας.

gregluffy
09-11-24, 05:40
ευχαριστω για την απαντηση οχι ευρω η αντλια δεν ηταν βιδωμενη ,αλλα την πηγα σε μαστορα και το εκανε 40 πηρε ,απλα αν επρεπε να βγαλει αντλια ειχε πολυ δουλεια και πολλα επιπλεον χρηματα και παλι ευχαριστω που μπηκεσ στο κοπο να απαντησεις