Επιστροφή στο Forum : [Siemens] ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΕΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ SIEMENS
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΕΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ "SIEMENS LADY PLUS 45" KAI KATA ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΡΕΛΕ. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟ;
Di*Ca_Electronic
05-10-24, 14:25
Φίλε Θανάση ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να ΄χουμε.
Τ' ότι πέφτει ο αυτόματος (relay) στον ηλεκτρικό σου πίνακα κι εφόσον σίγουρα έχεις διαπιστώσει ότι πρόκειται από το πλυντήριο πιάτων
κι όχι από τ΄ ότι συμπτωματικά κάποια άλλη συσκευή λειτουργεί συγχρόνως την συγκεκριμένη στιγμή και δεν προέρχεται απ΄ εκείνη το
πρόβλημα, σημαίνει διαρροή ρεύματος στο σασί του πλυντηρίου ή στιγμιαία επαφή φάσης / ουδέτερου με τη γείωση.
Χρήζει ενδελεχούς ελέγχου από τεχνικού εξειδικευμένου σε πλυντήρια πιάτων SIEMENS για τον εντοπισμό της βλάβης.
Καλό θα ΄ναι να μην το χρησιμοποιείς μέχρι ν΄ επισκευαστεί καθόσον υπάρχει φόβος να δημιουργηθούν κι άλλα προβλήματα, όχι μόνο
στην ίδια τη συσκευή αλλά και σ΄ άλλες που συμβαίνει να λειτουργούν συγχρόνως μ΄ αυτό.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
... KATA ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΡΕΛΕ...;
Επειδή εχει συζητηθεί προσφατα κατι αντισστοιχο...
Το ρελε πέφτει ΑΦΟΥ ολοκληρωθει το ξεβγαλμα ΚΑΙ ο αναγραφομενος υπολοιπομενος χρονος ειναι 0;