PDA

Επιστροφή στο Forum : ΒΛΑΒΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ REALSAFE

SPIROS1951
01-08-23, 12:55
Γειά σας

Πριν 8 χρόνια εγκατέστησα μια έγχρωμη θυροτηλεόραση με δύο μπουτόν έγχρωμη στο σπίτι μου και προ ημερών έπαψε να λειτουργεί το μπουτόν της αυλόπορτας. Δεν ανάβει το λαμπάκι του ούτε ανάβει η θυροτηλεόραση όταν το πατάω. Επειδή δεν βρίσκω το κουτί με το υλικό που τη συνόδευε, μήπως κάποιος έχει το σχέδιο συνδεσμολογίας ώστε να μη ψάχνω εμπειρικά?

Ευχαριστώ πολύ

Di*Ca_Electronic
20-08-23, 05:04
Φίλε Σπύρο,
εννοείς ότι το button της αυλόπορτας είναι σε διαφορετική θέση από το button της εξωτερικής πόρτας του σπιτιού σου κι
έχει ξέχωρη κάμερα, ενώνεται δε με κάποια συνδεσμολογία σ΄ ένα μοναδικό θυροτηλέφωνο - monitor στ΄ εσωτερικό της;
Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε θα πρέπει ν΄ ελέγξεις τη γραμμή και τη τροφ/σία μόνον αυτού του button κι όχι μ΄ εκείνο
που βρίσκεται στην εξωτερική πόρτα του σπιτιού σου ούτε βέβαια το θυροτηλέφωνο - monitor στ΄ εσωτερικό του.
Δεν νομίζω να δυσκολευτείς σ΄ αυτό, αρκεί να ΄χεις και κάποιο όργανα (πολύμετρο, γεννήτρια ακουστικού beep γι΄ έλεγχο
καλωδίων μεγάλου μήκους).
Έχω φυσικά την εντύπωση ότι έχεις κάνει μέχρι σήμερα την επισκευή αυτή είτε μόνος είτε με τη βοήθεια κάποιου φίλου σου
ηλεκτρονικού και η συμβολή μου να ΄ναι μόνον πληροφοριακή για κάποιον αναγνώστη του forum που θα συναντήσει παρόμοιο
πρόβλημα.

Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης