PDA

Επιστροφή στο Forum : Επισκευή Βίντεο VHS

emeis
06-02-23, 23:31
Γειά σε όλους
Θα ήθελα να ρωτήσω,αν υπάρχει κάποιος γνώστης ο οποίος θα μπορούσε να επισκευάσει την παρακάτω αυσκευή με μεράκι και υπευθυνότητα
Ευχαριστώ

mikemtb73
07-02-23, 00:35
κανε μια αποπειρα να ρωτησεις αυτον που σου συντήρησε το κασετόφωνο και το μπομπινοφωνο, ισως να ξερει!

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

emeis
07-02-23, 06:49
Αυτός που συντήρησε ότι συντηρησε απορρίπτεται.
Αν έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιον ειδικό ας το γράψει
Ευχαριστώ

Di*Ca_Electronic
08-02-23, 09:18
Φίλε Παναγιώτη
σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ γεμάτη ΥΓΕΙΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

Στο forum που γράφουμε κανείς μα κανείς τεχνικός δεν μπορεί ν΄ αυτοπροβληθεί είναι δεδομένο εκ των «ων ουκ άνευ»,
και περιορισμός εγγραφής.
Επίσης κανείς τεχνικός στην Ελλάδα αλλά και στον Κόσμο δεν νομίζω να παραπέμπει σ΄ άλλον, γιατί τότε θα χάσει την
ιδιότητά του.
Εκείνο που μένει είναι να ψάξεις στο Διαδίκτυο αν υπάρχει κάποιο Εξουσιοδοτημένο Εργαστήριο που ν΄ ασχολείται με
το συγκεκριμένο Video Recorder που παρουσιάζεις στην φωτογραφία.
Όμως παρότι ούτε καν, λόγω παλαιότητας βέβαια, Αντιπρ/πεία της FISHER υφίσταται, αυτά τα μηχ/τα είχαν αποδειχθεί
«σκυλιά» ακόμα και σε περιόδους που δεν λειτουργούσαν για χρόνια, πρέπει επί πλέον να γνωρίζεις ότι δεν θ΄ υπάρχουν
ούτε τ΄ απαραίτητα μηχανικά εξαρτ/τα αντικατ/σης (εφόσον αυτά έχουν φθαρεί ανεπανόρθωτα), οπότε κάθε προσπάθεια
συντήρησής τους απ΄ οιονδήποτε τεχνικό νομίζω ότι θ΄ αποδειχθεί ανάλογη εκείνης που γράφεις ότι έκανες στα μηχ/τά σου
(μπομπινόφωνο REVOX A77 MKIII 4 track / Thread 60 [19.11.2021]), που ρώτησε ο φίλος Μιχάλης, και φαντάζομαι
ότι δεν προήλθε από έλλειψη γνώσεων ή πείρας του επιλεγμένου τεχνικού.

Για προσωπική σου βοήθεια το μόνο που παραχωρείται ΔΩΡΕΑΝ για το μοντέλο FVH-P990KV του VIDEO RECORDER σου
είναι το Service Manual που κατεβαίνει από την ιστοσελίδα : https://elektrotanya.com/fisher_fvh-p990k_fvh-p990kv_vcr_sm.pdf/download.html

Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

emeis
08-02-23, 16:44
Ευχαριστώ Δημήτρη για την απάντησή σου,και καταλαβαίνω απόλυτα τα λεγόμενά σου
Απλά αν υπάρχει καποιος που έχει εμπειρία και θέλει να βοηθήσει, ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα
Ευχαριστώ

MAIK721
08-02-23, 18:00
Με τον παλμογράφο δεν κατάφερες να κάνεις κάτι?
Δεν γνωρίζω καθόλου πως και τι απλά είδα την ανάρτησή σου στο ξένο φόρουμ