Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Κλιματιστικό Toyotomi] Toyotomi Izuru Eco TRN/TRG 2128ZR Κλιματιστικό Inverter 9.000 btu

meleti5
27-10-22, 11:23
Γεια σας .
Προσφατα αγορασα ενα κλιματιστικο
https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/241318-a-c-in9-toyotomi-trn-trg-2128zr-izuru με θερμαντικη αποδοση οπως λεει στα χαρακτηριστικα του
Θερμ. Απόδοση(BΤU/h) 14501

Η εγκατασταση του εγινε σε δωματιο 16 τετρ με 2.65 m υψος εαν βαλεις ντουλαπα γραφειο κρεββατι μειωνονται αισθητα τα m3... βέβαια αυξανεται η αποροφηση της θερμ αλλα ασχετο με αυτο που ρωτω..

Θερμοκρασια περιβαλλοντος 20 βαθμοι ....με φουλ στο τηλεχειριστηριο στους 30 βαθμους τοποθετησα θερμομετρο ηλεκτρονικο με probe στην περσιδα .....μου δινει μετα απο μιση ωρα λειτουργιας ποτε 38 ποτε 44 βαθμους ....
ΕΡΩΤΗΣΗ ...Δεν θα επρεπε να μου δινει το μεγιστο της αποδοσης του στην περσιδα γυρω στους 52-55 βαθμους ???
Ποσο ρολο παιζει ο αισθητηρας της εξωτερικης μοναδας στην διαμορφωση της εσωτερικης θερμοκρασιας ???

Επισης να αναφερω οτι ο ανεμιστηρας στην εξωτερικη μοναδα δεν πιανει φουλ στροφες το φρεον τσεκαριστηκε ξανα ειναι οκ...

meleti5
31-10-22, 08:00
Τι εγινε βρε παιδια τοσο δυσκολα σας εβαλα.....ουτε μια εκδοχη?

chipakos-original
31-10-22, 08:19
Τι εγινε βρε παιδια τοσο δυσκολα σας εβαλα.....ουτε μια εκδοχη?
Ξέρεις ότι αναζητάς ένα πολύ μικρό ποσοστό τεχνικών που να έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο κλιματιστικό και να έχουν κάνει το ίδιο πείραμα....??Η γνώμη μου είναι να σου πει ο εξειδικευμένος εγκαταστάτης που τοποθέτησε τη μονάδα, που είναι και πιο πιθανό να έχει κάνει την δοκιμή που εφαρμόζεις κι εσύ.

meleti5
31-10-22, 08:32
Ξέρεις ότι αναζητάς ένα πολύ μικρό ποσοστό τεχνικών που να έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο κλιματιστικό και να έχουν κάνει το ίδιο πείραμα....??Η γνώμη μου είναι να σου πει ο εξειδικευμένος εγκαταστάτης που τοποθέτησε τη μονάδα, που είναι και πιο πιθανό να έχει κάνει την δοκιμή που εφαρμόζεις κι εσύ.

Σωστος.....Τον περιμενω απο ωρα σε ωρα ....για να δουμε ...περιμενει να πιασει κρυο πρωτα....Καλα τα εχουν φτιαξει τοσο εξυπνα ? Ειδωμεν ....

alexo
15-07-24, 23:17
τα toyotomi όταν πιάσει θερμοκρασία η φτερωτή της εσωτερικής μονάδας γιατί δεν σταματάει;
σε daikin όταν πιάσει θερμοκρασία σταματάει η εσωτερική μονάδα

klik
15-07-24, 23:27
Σε daikin inverter δεν σταματα ο εσωτερικος ανεμιστηρας. Μηπως συγκρινεις με κανενα αρχαιο on/off?