PDA

Επιστροφή στο Forum : [Κινητό Τηλέφωνο] Πρόβλημα ακουστικού

alex20
09-04-22, 14:08
Καλησπέρα σας. Έχω το mate 10 pro και από χτες δεν ακούω δυνατά από το ακουστικό του κινητού μου έπεσε κάτω μαζί με την θηκη βέβαια το κινητό δεν έπαθε τίποτα και δεν μου το έκανε αμεσως. Την ένταση του ήχου των κλήσεων την έχω δει είναι στο δυνατό υπάρχει περίπτωση να έφυγε το ακουστικό από την θέση του; απ'οτι είδα στο youtube πάει και κάθετε στην θέση του δεν μπορεί να φύγει τι άλλο μπορώ να κάνω; κάθε βοήθεια δεχτή ευχαριστώ πολύ.

Di*Ca_Electronic
14-04-22, 02:46
Φίλε Αλέξη,
κατά τη πτώση τόσο ευαίσθητων συσκευών πολλά μπορούν να συμβούν καθόσον οι ανοχές κατασκευής των υλικών
( για το δικό σου μηχάνημα «ακουστικό» ), αλλά και τοποθέτησής τους σε θέσεις εντός της όλης κατασκευής (που
αφορά τη συνδεσιμότητά τους), είναι της τάξης ορισμένων μm (εκατομμυριοστών του μέτρου).
Αν η μείωση του ήχου του ακουστικού σου δεν οφείλεται σε δική σου ρύθμιση στο τηλ/νο κι έχεις προβεί και σ΄ επανεκκίνηση
της συσκευής τότε τ΄ ακουστικό σε πρώτη φάση χρήζει αντικατ/σης από Εξουσιοδοτημένο SERVICE της HUAWEI.
Για περισσότερη ενημ/ση σου, από την ιστοσελίδα : https://consumer.huawei.com/en/support/phones/mate10-pro/ κατεβαίνει
το User Manual του HUAWEI MATE 10 PRO, & από την ιστοσελίδα : https://drive.google.com/file/d/1I7EC2ZwjVZ0LDgwV4zoF105zwFWkjW12/view
κατεβαίνουν σχηματικά του HUAWEI MATE 10 PRO.

Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

manolo
15-04-22, 22:32
Αν είσαι ηλεκτρονικός που ασχολείσαι με κινητά μπορείς να το αλλάξεις κι εσύ ο ίδιος το ακουστικό αρκεί να βρεις και να παραγγείλεις το ανταλλακτικό βέβαια.

alex20
21-05-22, 02:04
Καλήσπερα σας. Τελικά το μικρόφωνο αλλαχτηκε από κατάστημα που φτιάχνει κινητά το πήγα σε ένα στο Χαϊδάρι δεν μου το έφτιαξε, τελικά το πήγα σε άλλο κατάστημα στον Κορυδαλλό και το έφτιαξε, έχω άλλο πρόβλημα τώρα η sim 2 δεν έχει καθόλου σήμερα με πετάει εκτός δικτύου! Μήπως η κεραία είναι χαλασμένη; η sim 1 λειτουργεί κανονικά! Μηπως η κεραία βραχυκύκλωσε; πως αν είναι βραχυκυκλωμενη η sim 1 να δουλεύει κανονικά ενώ ή sim 2 όχι; κάθε βοήθεια δεχτή. Σας ευχαριστώ.

mikemtb73
21-05-22, 09:45
Τελικά το μικρόφωνο αλλαχτηκε .
λογικα θα συνεχίσεις να μην ακους δυνατα..

δεν ακούω δυνατά από το ακουστικό του κινητού μου.

αντιμετάθεσε τις sim και δες αν μεταφέρεται το προβλημσ

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

alex20
21-05-22, 14:35
Καλήσπερα σας. Ακούω κανονικά αλλά καθυστερεί να μου δώσει κλήση. Να αλλάξω τις κεραίες; θα λυθεί το πρόβλημα; σας ευχαριστώ.

alex20
22-05-22, 03:22
Καλήσπερα σας. Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω ανταλλακτικά και συγκεκριμένα τις κεραίες για το mate 10 pro; ευχαριστώ πολύ.

spiros full
22-05-22, 07:21
δες
GC-TECH

alex20
23-05-22, 16:47
Καλήσπερα σας. Το κατάστημα GC-TECH δεν έχει την κεραία έχει μόνο το ακουστικό. Μήπως γνωρίζετε που αλλού μπορώ να την βρω; ευχαριστώ.

alex20
30-05-22, 02:09
Καλήσπερα σας. Τελικά;άλλαξα κάρτα sim με καινούργια το πρόβλημα παραμένει. Τι άλλο να κοιτάξω; έχω το mate 10 pro και λειτουργεί μόνο η sim 1 ενώ η sim 2 όχι. Ευχαριστώ

mikemtb73
30-05-22, 08:11
το πήγα σε άλλο κατάστημα στον Κορυδαλλό και το έφτιαξε.θα ελεγα να το ξαναπάς, μολις εφυγε απο εκεί τοτε σταμάτησε να παιζει! (τοσες μερες μετα βεβαια δεν θα το παραδεχτουν....)

spiros full
30-05-22, 08:34
δοκιμασε την καρτα σιμ και σε αλλο τηλεφωνο

alex20
30-05-22, 11:19
Καλημέρα το έκανα σε άλλο τηλέφωνο ή κάρτα sim δουλεύει κανονικά

p270
30-05-22, 16:52
απλο ειναι το πας σε σερβις να σου πουν τι προβλημα εχει ,πιθανο να εχει θεμα η υποδοχη που δεχεται την sim

alex20
05-06-22, 13:33
Καλησπερα σας μπορείτε να μου πείτε που θα βρω γνήσια κεραία για mate10 pro ευχαριστώ πολύ.

mikemtb73
05-06-22, 22:18
Καλησπερα σας μπορείτε να μου πείτε που θα βρω γνήσια κεραία για mate10 pro ευχαριστώ πολύ.παρε ενα τηλ στο καταστημα GC-Tech

alex20
06-06-22, 12:58
Καλήσπερα σας. Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα GC-TECH και δεν το έχουν το καλώδιο σήματος για το mate 10 pro ππου ψάχνω. Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο κατάστημα; μιλάω πάντα για, γνήσια ανταλλακτικά. Σας ευχαριστώ πολύ.

mikemtb73
06-06-22, 14:25
Καλήσπερα σας. Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα GC-TECH και δεν το έχουν το καλώδιο σήματος για το mate 10 pro ππου ψάχνω.
τωρα χωρις παρεξηγηση, έχεις κάποιου είδους άνοια?
το ξερουμε οτι εχεις ρωτήσει στο καταστημα. αν και την τελευταια φορα εψαχνες κεραια.. τωρα λες το καλωδιο..... ??

Καλήσπερα σας. Το κατάστημα GC-TECH δεν έχει την κεραία έχει μόνο το ακουστικό. Μήπως γνωρίζετε που αλλού μπορώ να την βρω; ευχαριστώ.

alex20
10-06-22, 21:58
Αυτό εννοούσα την κεραία δηλαδή σας ευχαριστώ για το mate 10 pro ευχαριστώ.

alex20
28-07-22, 01:55
Καλήσπερα σας έχω το mate 10 pro το πήγα δεύτερη φορά για επισκευή το πρόβλημα είναι ότι η sim 2 δεν μπαίνει στο δίκτυο αμέσως οπως η sim 1 μήπως φταίνε οι κεραίες γιατί έχει μια μαύρη και μια άσπρη η κάρτα sim 2 είναι καινούργια κάθε βοήθεια δεχτή ευχαριστώ πολύ.

mikemtb73
28-07-22, 10:33
μηπως να αλλαξεις κεραία?
για το 10 mate pro μιλάμε?

alex20
28-07-22, 17:15
Έχει διαφορετική κεραία το κάθε νούμερο; το τηλέφωνο έχει μια μαύρη και μια άσπρη κεραία αυτές σε τι χρησιμεύουν;

alex20
28-07-22, 17:16
Ναι για το mate 10 pro

alex20
29-07-22, 14:21
Κανείς; :confused1::confused1::confused1:

alex20
29-07-22, 23:30
Δοκίμασα με την μια sim από τις δύο, και το mate 10 pro λειτουργεί κανονικά μόλις βάλω και την δεύτερη κάρτα, καθυστερεί να μπει στο δίκτυο μπορείτε να μου πείτε τι μπορεί να φταίει; κάθε βοήθεια δεχτή ευχαριστώ.

mikemtb73
30-07-22, 02:03
καλα δηλαδη εσυ αυτο κανεις? το ανοιγοκλείνεις και μπαινοβγαζεις καρτες συνέχεια? μια φορά θα αργήσει στο ξεκίνημα, δε καταλαβαίνω γιατι αυτο ( το να καθυστερει να μπει στο δικτυο) ειναι πρόβλημα......
για mate 10 pro μιλάμε;

alex20
30-07-22, 13:01
Το ερώτημα μου είναι γιατί ενώ με την μια κάρτα μπαίνει κανονικά στο δίκτυο σε όποια θέση και να την βάλεις, ενώ όταν έχει και τις δύο κάρτες καθυστερεί η δεύτερη κάρτα να μπει στο δίκτυο αυτή την απορία έχω και ο τεχνικός μου είπε ότι οι κεραίες είναι εντάξει δεν μπαινιβγαζω τις κάρτες τυχαία για να παίξω με το κινητό όπως είπε ο φίλος πιο πάνω απλά προσπαθώ να βρω που οφείλεται το πρόβλημα σας ευχαριστώ πολύ.

p270
30-07-22, 18:58
Το ερώτημα μου είναι γιατί ενώ με την μια κάρτα μπαίνει κανονικά στο δίκτυο σε όποια θέση και να την βάλεις, ενώ όταν έχει και τις δύο κάρτες καθυστερεί η δεύτερη κάρτα να μπει στο δίκτυο αυτή την απορία έχω και ο τεχνικός μου είπε ότι οι κεραίες είναι εντάξει δεν μπαινιβγαζω τις κάρτες τυχαία για να παίξω με το κινητό όπως είπε ο φίλος πιο πάνω απλά προσπαθώ να βρω που οφείλεται το πρόβλημα σας ευχαριστώ πολύ.
μπορει να μην οφειλεται πουθενα και απλα ετσι να παιζει το τηλεφωνο.εχεις δει αλλο ιδιο να δεις πως συμπεριφερεται;

alex20
03-08-22, 03:02
Καλήσπερα. Μπορώ να κάνω επανεγκατασταση του λογισμικού για το mate 10 pro? Ευχαριστώ.

alex20
03-08-22, 12:00
Κάνεις? :confused1::confused1::confused1:

Di*Ca_Electronic
08-12-22, 04:02
Φίλε Αλέξανδρε,
αν κι έχουν περάσει 3 μήνες από το τελευταίο post σου,
σε περίπτωση που δεν έχεις προβεί σε κάποια αλλαγή / ενημέρωση λογισμικού στο HUAWEI mate 10 pro,
σε παραπέμπω σ΄ άρθρο του Deg Li της 19ης Αυγούστου 2021 ( https://www.huaweicentral.com/huawei-p10-and-mate-10-pro-receiving-new-software-updates-and-applications-global/ (https://www.huaweicentral.com/huawei-p10-and-mate-10-pro-receiving%20-new-software-updates-and-applications-global/) )
που μεταφράζοντάς το στην Ελληνική γλώσσα (ακόμα και με Google Translate) μπορείς να καταλάβεις ότι όλες οι αναβ/σεις σε σύγχρονα κινητά τηλ/να γίνονται αυτόματα από το Δίκτυο GSM.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης