PDA

Επιστροφή στο Forum : [Κινητό Τηλέφωνο] tablet lenovo

prodo
18-01-22, 22:30
καλησπέρα σας έχω ένα tablet lenovo στο οποίο εχει χαλάσει το βύσμα φόρτιση το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κολλήσω επάνω στις επαφές της πλακέτας και αποφάσισα να το κολλήσω με λεπτό καλώδιο από το βύσμα στην πλακέτα κατευθείαν, έχω βρει τι είναι που, η ερώτηση μου είναι πόση διατομή θα πρέπει να έχει το καλώδιο που θα χρησιμοποιήσω ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα ?

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

mikemtb73
18-01-22, 22:35
και 0.2 χιλιοστα να ειναι δεν υπάρχει προβλημα για 5cm

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

manolo
18-01-22, 22:49
Φίλε επειδή ίσως προκαλέσεις μεγαλύτερη ζημιά γιατί δεν το δίνεις σε εξειδικευμένο τεχνικό να σου κολλήσει ένα καινούργιο βύσμα;

prodo
19-01-22, 12:21
και 0.2 χιλιοστα να ειναι δεν υπάρχει προβλημα για 5cm

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ευχαριστώ :)

Di*Ca_Electronic
20-01-22, 03:37
Φίλε Παναγιώτη,
Χρόνια Πολλά, Καλή, Δημιουργική & γεμάτη Υγεία εύχομαι να ΄ναι η νέα Χρονιά για σένα και την οικογένειά σου.

Αν και δεν επιθυμώ να παρεμβαίνω σε προσωπικές αποφάσεις, θα σου πρότεινα κι εγώ όπως πολύ σωστά γράφει
ο φίλος Μανώλης στο post #2, να δώσεις το tablet σου σ΄ εξειδικευμένο Εργαστήριο Ηλεκτρονικών επισκευών για
την αντικατ/ση του βύσματος τροφ/σίας,
όχι μόνο για να μην προξενήσεις κάποια νέα βλάβη κατά την επισκευή αυτή, αλλά γιατί με βύσμα τροφ/σίας με καλώδιο,
κάποια στιγμή στ΄ εγγύς ; ίσως μέλλον θα δημιουργηθεί πρόβλημα κι ίσως αρκετά σοβαρό, τέτοιο που μπορεί να βγάλει
τελείως άχρηστο το tablet.

Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης