Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα πρόσβασης της σελίδας
Την καλησπέρα μου σε όλους. Υπάρχει πρόβλημα πρόσβασης στο site; Μετα απο λίγη ώρα και ενώ είμαι μέσα με πετάει έξω,μου βγάζει δεν είναι δυνατή αυτή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο και πρέπει να κάνω restart το rooter για να ξαναμπώ .Να σημειώσω ότι αλλάζει και η ασφάλεια της σύνδεσης της σελίδας από safe σε no safe.Δοκίμασα 2 διαφορετικους παροχους αλλά το πρόβλημα παραμένει. Ευχαριστώ
Φαίνεται σαν να σου μπλοκάρει την ip όταν κάνεις ποστ
Αυτο συμβαινει καμποσο καιρο... Δεν το βλεπουν οι υπευθυνοι να το φτιαξουν; Πρεπει να κανεις επαννεκινηση στο modem για να ξαναμπεις... Μου θυμιζει τα "κατεβαστηρια"...
Μηπως μπαίνετε με opera vpn ή αλλο vpn απο κανένα antivirus? . Μονο τοτε εχω παρατηρησει προβλημα
Καλησπέρα, τόσα χρόνια δεν το έχει αναφέρει κάποιος άλλος το πρόβλημα αυτό. Δώστε περισσότερα στοιχεία να το ψάξουμε.
Καλησπέρα. Κι εγω αντιμετωπίζω ακριβως το ίδιο πρόβλημα. Κατα την προσπαθεια να ποστάρω λαγκαρει και μετα ο firefox μου εμφανίζει server not found. Με επανεκίνηση στο laptop δεν διορθωνεται το προβλημα, αρα δεν φταιει το laptop ή o browser. Μετα απο επανεκκινηση του router συνερχεται. Ενδιαφέρον το γεγονός ότι το πρόβλημα συμβαίνει ακομα και αν είμαι με data από το κινητό με hotspot προς το laptop. Είμαι με windows 8 έκδοση 6.3. Αν χρειάζεστε οποιαδηποτε άλλη πληροφορια συμπτωμάτων για την επίλυση του ζητήματος είμαι εδώ!
έγιναν κάποιες αλλαγές στο firewall της σελίδας.. δοκιμή
Κυριακίδης
02-09-21, 13:58
Δοκιμή επιτυχής ?
Κυριακίδης
02-09-21, 18:54
Σε δεύτερη προσπάθεια μηνύματος με πετάει απ΄έξω , αυτό συμβαίνει ακόμη και αν στείλω από άλλον υπολογιστή και άλλο ρούτερ
εχω και εγω πολλες φορες θεμα με το φορουμ ,προσπαθω να απαντησω και με πεταει εξω μολις πατησω να φυγει το μυνημα
rfgfsdgtrgtgertg
gt4rgdfdgdfgdf
grtgsdfgt4gsddfsgfsdggtgegfd
εχτες για παρα πολυ ωρα απο την στιγμη που εγραψα οτι εχω και εγω θεμα το φορουμ εδειχνε πεσμενο
Και εγώ το έχω πάθει μέχρι που έμαθα...
Σε κάνει logout αυτόματα το site μέρα από κάποια ωρα.
Ασχέτως αν γράφεις κάτι η απλά σουρφαρεις[emoji4]
τεστ .συνήθως μόλις ποστάρω το κάνει
Δεν δουλευει... Οταν θελεις να βαλεις "φατσουλα" η να στειλεις μηνυμα σε καποιο αλλο μελος δεν... κολλαει και σε πεταει εκτος.
Κυριακίδης
05-09-21, 07:16
Αν είναι να γράψεις μήνυμα , πρέπει να το γράψεις όσο γίνεται σύντομα με το άνοιγμα της ιστοσελίδας , διαφορετικά σε πετάει από έξω (αυτά παρατήρησα , κάτι που δεν ίσχυε πριν) επίσης αν σε πετάξει έξω δεν μπορείς να ξαναμπείς στην σελίδα παρά μόνο αν κλείσεις υπολογιστή και συνδεθείς άλλη ώρα.
Σήμερα σαν να διορθώθηκε το πρόβλημα και δουλεύει άριστα
:001_tt2: Δουλευει σημερα...:001_rolleyes:
Giannis20VT
05-09-21, 10:39
εχω και εγω πολλες φορες θεμα με το φορουμ ,προσπαθω να απαντησω και με πεταει εξω μολις πατησω να φυγει το μυνημα
Ακριβως το ιδιο προβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ.
:biggrin::lool::001_tt2:
αν παρατηρήσετε κάτι άλλο πείτε το να το δουμε...