PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Samsung] p2470lhd

RADIO6146KISAMOS
07-05-21, 17:35
παιδια η παραπανω τηλεοραση εχει κλειδωσει εχουν ξεχασει τον τετραψηφιο κωδικο και εγω ακολουθησα την διαδικασια ξεκλειδωματος που λεει το μανουαλ και δεν ξεκλειδωσε κανω κατι λαθος η ειναι κατι αλλο?Εν τω μεταξυ μετα απο λιγη ωρα το τηλεκοντρολ δεν ανταποκρινεται οπως πρεπει δηλ.οποτε του διωξει δουλευει και φυσικα δεν φταιει το τηλεκοντρολ.Εχει θεμα ο επεξεργαστης?η εγω κανω κατι λαθος?

ΜΑΝΘΟΣ1988
07-05-21, 23:31
Γιατι δεν ξανα περνας το λογισμικο της θα γινει επαναφορα

παιδια η παραπανω τηλεοραση εχει κλειδωσει εχουν ξεχασει τον τετραψηφιο κωδικο και εγω ακολουθησα την διαδικασια ξεκλειδωματος που λεει το μανουαλ και δεν ξεκλειδωσε κανω κατι λαθος η ειναι κατι αλλο?Εν τω μεταξυ μετα απο λιγη ωρα το τηλεκοντρολ δεν ανταποκρινεται οπως πρεπει δηλ.οποτε του διωξει δουλευει και φυσικα δεν φταιει το τηλεκοντρολ.Εχει θεμα ο επεεξεργαστης?η εγω κανω κατι λαθος?

RADIO6146KISAMOS
08-05-21, 09:04
Γιατι δεν ξανα περνας το λογισμικο της θα γινει επαναφορα

το εκανα φορτωσε κανονικα αλλα το κλειδωμα κλειδωμα...

Di*Ca_Electronic
09-05-21, 05:57
Η επαναφορά του εργοστασιακού κωδικού ξεκλειδώματος φαίνεται στη σελ. 52 του Εγχειριδίου Χρήσης,
που κατεβαίνει από το link : https://www.samsung.com/gr/support/model/LS24EMLKF/EN/.
Τ΄ ότι βέβαια δεν λειτουργεί σωστά το R. C. από τ΄ οποίο γίνεται το σύνολο των κινήσεων
ξεκλειδώματος είναι ένα πρόβλημα που πρέπει ν΄ επιλυθεί.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μ΄ ΥΓΕΙΑ.

Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

RADIO6146KISAMOS
10-05-21, 09:13
το μανουαλ το εχω κατεβασει και κανω οτι λεει αλλα δεν ξεκλειδωνει τελος παντων θα δω τι θα γινει ευχαριστω παντως