Επιστροφή στο Forum : [AEG] AEG ELECTROLUX L68650
καλησπέρα σας παιδιά έχω ενα πλυντήριο ρούχων της aeg και οταν το έβαζα στην μπρίζα μου έπεφτε η ασφάλεια και το ανοίγω και βρίσκω καμμένη την ασφάλεια στην πλακέτα την πάω στον ηλεκτρονικό μου <φτιάχνει> και την βάζω πάνω και όταν πάω να πατήσω το κουμπί για να ξεκινήσει μου βγάζει την ένδειξη error σκέτο χωρίς κάποιο άλλο κωδικό....την πάω την πλακέτα σε κάποιον 2ο ηλεκτρονικό για να πάρω μια δεύτερη γνώμη μου λέει δεν έχει κανένα πρόβλημα (έφοσον μου την είχε φτιάξει είδη ο πρώτος) τι μπόρει να συμβαίνει και συνεχίζεται το πρόβλημα;υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κοιτάξω;
Di*Ca_Electronic
04-02-21, 07:50
Φίλε Πέτρο,
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ εύχομαι.
Από την ιστοσελίδα : https://manualzz.com/download/50696743 κατεβαίνει
ΔΩΡΕΑΝ τ΄ εγχειρίδιο χρήσης του AEG-ELECTROLUX L68650.
Στη σελ. 15 αναφέρεται το Err ως μία επιλογή μη συμβατή με το προγραμματισμένο
πρόγραμμα πλύσης, κι ότι μετά 2΄΄ αναβοσβήνει η κίτρινη ενδεικτική λυχνία Έναυσης/
Παύσης.
Γνώμη μου είναι να βγάλεις το φις από τη παροχή των 220V A.C., ή σε περίπτωση που
δεν υπάρχει φις κι η σύνδεση γίνεται σ΄ εντοιχισμένο κουτί παροχής 220 V A.C. να
κατεβάσεις τον ασφαλειοδιακόπτη στον ηλεκτρικό πίνακα, για περίπου 10΄ κι επανασυνδέοντας
με τη παροχή 220 V A.C. , τοποθετώντας κάποιο πρόγραμμα στο περιστρεφόμενο δ/πτη &
πατώντας το κουμπί Έναυσης / Παύσης παρατήρησε τη συμπεριφορά του πλυντηρίου σου.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Έβαλα την πλακέτα είδα λίγο στο YOUTUBE να την κάνω ένα RESTART και λειτούργησε κανονικα και μετα μου το ξαναέβγαλε πάλι το ERR ξαναμπαίνω στον στην πλακέτα και μου βγάζει τον κωδικό E66 και μου βγάζει μεσα αντισταση την κοιτάω και ήταν εντάξει τι άλλο μπορεί να σημάνει;