PDA

Επιστροφή στο Forum : Θέμα με ηλεκτρικό Ρολό.

JohnFixIt
30-01-21, 14:40
Καλησπέρα σας,

Αντιμετωπίζω ένα θέμα με το ηλεκτρονικό ρολό της μπαλκονόπορτας. Έχουν αποσυνδεθεί τα κλιπάκια που κρατάνε το ρολό. Όταν προσπαθήσω να ανεβάσω ρολά το μοτέρ ακούγεται αλλά δεν κινείται. Μάλλον έχει κολλήσει. Ξεβίδωσα κάτι τετράγωνες βίδες στο πλάι που υπήρχαν διότι παλιά ήταν μοχλού και τώρα προσπαθώ να βγάλω το κάλυμα, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι το κάνω σωστά.

Έχω προσπαθήσει να χώσω μια σπάτουλα στο διάκενο διότι ξέρω ότι είναι κουμπωτό. Επίσης δοκίμασα να χώσω ένα κατσαβίδι εκεί που ξεβίδωσα τις βίδες απλά έχω λυγίσει το κάλυμμα. Μήπως μου διαφεύγει κάτι?

4815748159

Ευχαριστώ πολύ!

ΣΚΛΗΚΟΣ
03-02-21, 07:16
Η λαμαρίνα είναι κουμπωτη , με σπάτουλα ή κατσαβίδι ίσιο θα ξεκουμπωσει , επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα περισυ ,
Θα ανοίξεις το καπάκι και θα δεις το ρόλο όπου με κάποια εύκαμπτα κλιπσακια τυλίγεται γύρω από έναν άξονα που γυρίζει το μοτέρ , τα κλιπσακια σου προφανώς φύγανε από την θέση τους . Εγώ έβγαλα όλες τις γρίλιες σύροντας το έξω, αντικατέστησα τα κατεστραμμένα φυλλαράκια της γρίλιας και τα κλιπσακια του και το επανατοποθέτησα, όλα υπάρχουν ως ανταλλακτικά .
Δεν κατάλαβα τι βίδες έβγαλες , δεν νομίζω να έχει πρόβλημα το μοτέρ , απλά γυρίζει το μοτέρ χωρίς να τυλίγει το ρόλο. Ελπίζω να βοήθησα

Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk