Επιστροφή στο Forum : Απλά μια σκέψη........
Είναι εφικτό απο την μπριζα τηλεφώνου να μπει σταθεροποιητής στα 12ν,και στην συνέχεια inverter 500w?
Τί εννοείς; Να παίρνεις ρεύμα από τη γραμμή του τηλεφώνου; Πολλά τα προβλήματα, και νομικά και τεχνικά. Ξέχασέ το - εκτός αν εννοείς κάτι άλλο και κατάλαβα λάθος.
Ακριβώς αυτό.......
Δεν το έκανα,απλά σαν σκέψη.
Ποια τα τεχνικά προβλήματα?????
Το είδα εδώ :
https://gr.pcmag.com/kataskeues/14019/anapste-to-telephono
Είναι εφικτό απο την μπριζα τηλεφώνου να μπει σταθεροποιητής στα 12ν,και στην συνέχεια inverter 500w?
Τι να κανεις με 500w. Βαλε 26kw να σηκωνει ολο το σπιτι :)
Γι αυτο βαζουν τωρα voip, για να μην δουλευουν τα ινβερτερ
Τι άλλη βλακεία θα δούμε;
Κανείς που να ξερει να απαντήσει.......??????
*Κραξτε το PcMag στην σελίδα του.....
Το pcmag δεν εχει τεχνικο υποβαθρο. Ακομα και αυτο ελεγε για λεντ. Και αυτο ακομα βλακεια ειναι.
Περιμενε κανεναν πετρο ζωγραφο, αυτος θα ξερει να σου απαντησει στο ιδιο επιπεδο.
Εμεις εδω δεν ξέρουμε
Κυριακίδης
16-12-20, 14:04
Ποια τα τεχνικά προβλήματα?????
https://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=46536
Επειδή έχεις πάθος να βγάλεις από την μύγα ξίγκι = ενέργεια πολύ μικρή , αποδεκτό , αλλά κοίταξε τα περί radiowaves save energy ή energy from earth που εκεί τουλάχιστον νομικά δεν νομίζω να παρεμποδίζεσαι . Ή πάρε ένα μικρό ηλιακό πανελάκι με ρυθμιστή φόρτισης και μικρή μπαταρία , πιο πολύ θα κερδίσεις από εκεί .
Περιμενε κανεναν πετρο ζωγραφο,
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa, εδώ δεν έχει απαντήσει στις ερωτήσεις της κατασκευής του, θα απαντήσει για τον "τηλεφωνικό υποσταθμό ΔΕΗ" στο σπίτι μας....
Αφου εχεις παρει ρεύμα απο την διπλανη γκαρσονιέρα, δεν φτάνει ?
Θες να ανάβεις και ledάκια απο την ταση της γραμμης?
Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάποιος να κλείσει το θέμα.Ασχετες απαντήσεις.
mikemtb73,πόσο άδειος είσαι ρε φιλε.....ψάχνεις ιστορίες στο fix it......
Αύριο κοιτα και για το πλυντήριο που έφτιαξα.......πήρα καινούργιο από τότε,αλλά θα έχεις κάτι να ασχοληθείς....
Απλα αναδεικνύω το 'ποιόν' του νηματοθέτη...
Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk