Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] Δεν φορτιζει η μπαταρια
Καλημερα.Να ρωτησω..Η μητρικη αυτη ειναι http://www.s-manuals.com/pdf/m...l_la-b092p_r1.0_schematics.pdf
Το PQ301 οταν ειναι συνδεμενη η μπαταρια ζεστενεται πολυ ωσπου κοβει την φορτιση.Μετα απο λιγο παει να φορτισει (αναβει το led φορτισης) ,ζεστενεται και κοβει παλι.Αν θυμαμαι καλα σβηνει η μητρικη οταν ειναι συνδεδεμενη η μπαταρια.Το αλλαξα το PQ301αλλα παλι ζεστενεται.Παιζει να φταει η το PU202?
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το link που παραθέτεις δεν λειτουργεί αλλά παρόλα αυτά χωρίς να έχω δει απολύτως τίποτα, τσέκαρε μήπως βραχυκυκλώνει κανένας smd πυκνωτής με τη γη και κόβει η προστασία.
Οκ βρηκα 3 βραχυκυκλωμενους Φενεται να φορτιζει αλλα ζεστενεται παλι .Δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο αυτο
Τους έβγαλες δηλαδή από το board και τους μετράς βραχυκύκλωμα με το πολύμετρο;; Γιατί αν είναι πάνω στο board πρόσεξε μην μπερδεύεσαι γιατί ένας να είναι shorted θα μετράς σε πολλά σημεία βραχυκύκλωμα αλλά δε σημαίνει ότι είναι τα συγκεκριμένα κιόλας.
Ναι εκανα τους ελεγχους.Παντως φορτισε κανονικα ως τωρα.Θα το αποφορτισω και θα το φορτισω αυριο παλι να δω.
Η μητρικη αυτη ειναι http://www.s-manuals.com/motherboard/compal_la-b092p
Ποιους πυκνωτές βρήκες; Δεν νομίζω το πρόβλημα να είναι πυκνωτής. Το laptop σβήνει γιατί η μπαταρία σου πιθανών είναι άδεια και το κύκλωμα "γυρνάει" σε τροφοδοσία από την μπαταρία, παρόλο που έχεις συνδεδεμένο το τροφοδοτικό. Δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό. Εάν το πρόβλημα συνεχίζει, έλεγξε το ACDET, pq301, pq302, pu301, pq310, pq312. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον 393 (pu202).
Οπως ειπα 9λεον φορτιζει και λειτουργει κανονικα με μπαταρια.Την αγορασα πριν λιγους μηνες μηνες.Τωρα δεν εχω μπροστα μου τη μητρικη.