Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Samsung] Samsung UE43NU7122K μισή κάθετη οθόνη μαύρισε
Καλημέρα σε όλους.
Στη συγκεκριμένη TV σκοτείνιασε η μισή οθόνη και παραθέτω και φώτο ώστε να δείτε τι εννοώ. Είναι σχετικά από τα καινούργια μοντέλα, (η πίσω πλάτη είναι κουμπωτή, δεν υπάρχουν βίδες) και δεν την έχω ακόμα λύσει για να φτάσω στις λεντοταινίες. Με προβληματίζει το ότι έχει παρουσιαστεί το πρόβλημα κάθετα και όχι οριζόντια αν και γνωρίζω ότι σε άλλα μοντέλα ο υπαίτιος είναι λεντοταινία. Από την εμπειρία σας μπορεί να είναι κάτι τέτοιο ή μπορεί να είναι καμιά Main??
47998
Καλησπέρα
η βλάβη σου είναι λεντομπαρες προτού όμως προχωρήσεις σε παραγγελία άνοιξέ την και δες το διαθλαστικό εάν είναι καμένο.
Διονύσης
Σ' ευχαριστώ πολύ Διονύση. Κι εγώ αυτό είχα υποψιαστεί απλά ήθελα και μια δεύτερη γνώμη λόγω του ότι πρόκειται για σχετικά αρκετά νέο μοντέλο. Το ερώτημά μου είναι όμως αν παρ' ελπίδα το διαθλαστικό είναι καμένο τι κάνω; γιατί δεν μου έχει ξανατύχει κάποια τέτοια περίπτωση. :confused1: Υπάρχει ως ανταλλακτικό ή επισκευάζεται με κάποιον τρόπο;; Ευχαριστώ πολύ..
Σ' ευχαριστώ πολύ Διονύση. Κι εγώ αυτό είχα υποψιαστεί απλά ήθελα και μια δεύτερη γνώμη λόγω του ότι πρόκειται για σχετικά αρκετά νέο μοντέλο. Το ερώτημά μου είναι όμως αν παρ' ελπίδα το διαθλαστικό είναι καμένο τι κάνω; γιατί δεν μου έχει ξανατύχει κάποια τέτοια περίπτωση. :confused1: Υπάρχει ως ανταλλακτικό ή επισκευάζεται με κάποιον τρόπο;; Ευχαριστώ πολύ..
Δυστυχώς τότε είναι ασύμφορη οικονομικά η επισκευή της και δεν προχωρείς.Γιαυτό και επισήμανα να το δείς αυτό , εάν δεν είναι χαλασμένο τότε παραγγέλνεις το σετ 2 λεντομπαρες τις αλλάζεις με προσοχή και είσαι βέβαιος για την επιτυχία της
Έτσι θα προχωρήσω λοιπόν. Ευχαριστώ πολύ!!:thumbup1:
GeorgeSindos
16-11-20, 18:36
Μια παρενθεση.... Αν βγάλεις την φυσσα που παει στην main και δώσεις τάση λογικά πρεπει να ανάψουν τα λεντ. Παλι το ίδιο αποτέλεσμα έχεις;;;
Την έχω αφήσει στην 'άκρη Γιώργο προς το παρόν. Όταν την ανοίξω θα ενημερώσω..:thumbup1:
Καλησπέρα σε όλους. Να ενημερώσω για να κλείσει το thread, ότι αντικαταστάθηκαν οι λεντομπάρες της συγκεκριμένης TV και δούλεψε κανονικά, όλα ΟΚ. Ευτυχώς ήταν καμμένη μόνο η λεντομπάρα και δεν είχε πειραχτεί το διαθλαστικό, ούτε τίποτα άλλο.
Ευχαριστώ πολύ.