PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Samsung] Πρόβλημα σε Samsung P2770HD

giorgos
12-11-20, 21:41
Γεια σας
Έχω ένα πρόβλημα με την τηλεόραση του τίτλου, πατώντας το κουμπί power στο κοντρόλ ανάβουν τα λαμπάκια κάτω δεξιά του μενού (από δεξιά προς αριστερά κυλιόμενα ανάβουν οπως γίνονταν πάντα και μετά σβήνουν ) και η τηλεόραση δεν ανοίγει ενώ θα έπρεπε .
Τις πρώτες φορές χρειαζόταν να πατήσω το κουμπί στο κοντρόλ καμία δεκαριά φορές και μετά άνοιγε , στη συνέχεια έπρεπε να το πατήσω 30 φορές και άνοιγε ( το νούμερο είναι στο περίπου απλά για να δώσω μια εικόνα του προβλήματος ότι σταδιακά επειδεινωνοταν ) μετά 100 φορές και τώρα έχω φτάσει σε σημείο να πατάω το ον-οφ κανένα εικοσάλεπτο ώσπου ανοίγει και παίζει κανονικά η τηλεόραση....
Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει ;
Ευχαριστώ

xrhstos1978
13-11-20, 07:45
και γιατι το κάνεις αυτο και δεν την πας για επισκευή? πρέπει να φτασει σε σημείο που δεν θα σε συμφέρει για να την πας?

mikemtb73
13-11-20, 08:28
Γιωργο μετρησε όλους τους πυκνωτες με το καταλληλο οργανο. Αν δεν εχεις, απλα αντικατεστησε τους. Πιθανον αυτη ειναι η αιτια του προβλήματος σου

Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

giorgos
13-11-20, 21:08
Γιωργο μετρησε όλους τους πυκνωτες με το καταλληλο οργανο. Αν δεν εχεις, απλα αντικατεστησε τους. Πιθανον αυτη ειναι η αιτια του προβλήματος σου

Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ok θα τους τσεκάρω και θ τους αλλάξω. Ευχαριστώ