Επιστροφή στο Forum : Μπλόκαρε το ρολό παράθυρου
Είναι ηλεκτρικό με μοτέρ και ενώ φαίνεται ότι πηγαίνει ρεύμα δεν γυρίζει το μοτέρ να το κατεβάσει ή να το ανεβάσει το ρολό του παραθύρου . Κάποια ιδέα πως να κατεβάσω το ρολό για να βγάλω το μοτέρ να το ελέγξω;
Το μοτέρ μπορεί να σου γυρίζει απλά να φυγανε τα κλιπσακια του ρολού και να μην ανεβάζει κατεβάζει το ρολό . Αυτό είχα πάθει εγώ , αυτά τα μοτέρ δεν χαλάνε εύκολα , άνοιξε την κάσα που μαζεύει το ρόλο για να δεις αν έχει σκαλωσει
Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ.
Καλησπέρα
Πως είσαι σίγουρος ότι εχεις παροχή στο μοτέρ;Εχω τυχει και σε αμαξι(εταιρικό) που απο καμμενη ασφαλεια δεν εκανε κινηση το μοτερ και φαινόταν σαν να ειναι οκ εξ όψεως(δεν ξερω τι ηλεκτρολογικές πατέντες του είχαν κανει).Απο εκει και περα για να κανεις αυτα που θες, πρέπει να φτάσεις να αφαιρέσεις την ταπετσαρία απο το αμάξι σου.Στο δικό μου αμάξι πάντως, αυτό που είχα πάθει, είναι να ακουω το μοτερ οταν πατάω διακόπτη και να μην κάνει καμία κίνηση, είχε χαλάσει ο γρύλος και πήγα και τον άλλαξα.
Εχω τυχει και σε αμαξι(εταιρικό)..........
να αφαιρέσεις την ταπετσαρία απο το αμάξι σου.Στο δικό μου αμάξι πάντως, αυτό που είχα πάθει, είναι να ακουω το μοτερ οταν πατάω διακόπτη και να μην κάνει καμία κίνηση, είχε χαλάσει ο γρύλος και πήγα και τον άλλαξα.
Εχουν τα αμάξια ρολό??? [emoji39][emoji1787]
το ρολό του παραθύρου . Κάποια ιδέα πως να κατεβάσω το ρολό
Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[QUOTE=mikemtb73;608996]Εχουν τα αμάξια ρολό???
Eχεις δικιο μαστορά μου.Απο κεκτημένη ταχύτητα.Γράψτε λάθος.:lool:
Έχει μπλοκάρει και δεν γυρίζει καθόλου. Ρεύμα πηγαίνει. Ψάχνω το φρένο για να κατεβάσω το ρολό τέρμα κάτω για να μπορέσω να ελευθερώσω το μοτέρ για να δω τι ακριβώς φταίει. Κάποια ιδέα που μπορεί να υπάρχει το φρένο;
Ναι, το φρενο ειναι μεσα στο μοτερ.
Σίγουρα είναι μέσα όμως κάπως απεμπλεκεται για να γυρίζει το μοτέρ πχ σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Πώς μπορώ να το απεμπλεξω; Ξέρει κάποιος να μου πει;
νεκταριοος
14-10-20, 22:46
https://www.sofosdoors.gr/pos-na-apasfalisete-ta-rola-sas-se-periptosi-diakopis-revmatos/ https://www.howtofixit.gr/forum/showthread.php?t=64542&page=2