PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Άλλη] Προβλημα με τηλεοραση sencor 32inches

Mpamphs123
20-09-20, 16:55
Γεια σας εχω αυτη την τηλεοραση δεν πηγαινε σε standby στην αρχη εκανε blink το led και εβγαζε καποιες γραμμες στο πανελ σαν να εφταιγε το πανελ τελικως αλλαξα ολους τους ηλεκτρολυτικους τωρα συμπεριφερεται σωστα παει σε σατντμπαι οταν πατας να αναψει ξεκιναει εχει οπισθιο φωτισμο εχει φωνη ειναι συντονισμενη σε κανακι αλκα δεν εχω καθολου εικονα εχω μπλε ασπριζει λιγο φοντο τι μπορει να φταιει?

xani
20-09-20, 17:16
Γεια σας εχω αυτη την τηλεοραση δεν πηγαινε σε standby στην αρχη εκανε blink το led και εβγαζε καποιες γραμμες στο πανελ σαν να εφταιγε το πανελ τελικως αλλαξα ολους τους ηλεκτρολυτικους τωρα συμπεριφερεται σωστα παει σε σατντμπαι οταν πατας να αναψει ξεκιναει εχει οπισθιο φωτισμο εχει φωνη ειναι συντονισμενη σε κανακι αλκα δεν εχω καθολου εικονα εχω μπλε ασπριζει λιγο φοντο τι μπορει να φταιει?

μηπως εκανες προβλημα κατα την προσπαθεια σου να την επισκευασης στο flex του lvds στα cof του πανελ ?εχει t-con ?

Mpamphs123
20-09-20, 18:07
Οχι μια φυσα βγαζεις μονο απο την πλακετα των flex και δεν εχει tcon ειναι μια πλακετα

Di*Ca_Electronic
21-09-20, 21:51
Χαράλαμπε,
θα πρέπει ν΄ αναφέρεις το μοντέλο της SENSOR, όπως και το τύπο της Main Board
(είναι γραμμένο μ΄ ανεξίτηλους λευκούς ή μαύρους λατινικούς χαρακτήρες & αριθμούς)
όπως και το μοντέλο του panel (αναγράφεται πάνω σε ταμπελάκι πάνω στο μεταλλικό
του περίβλημα).
Καλό είναι επίσης να γράψεις το τύπο του TUNER, του επεξεργαστή και της EEPROM.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει T-Con Board, απλώς δεν είναι <εμφανής>,
βρίσκεται κάτω από το μεταλλικό πλαίσιο του panel και μάλλον ενώνεται με το κρύσταλλο
του panel με flex καλωδιοταινίες <κολλημένες> στο κρύσταλλο, οπότε αν υπάρχει
πρόβλημα στο panel τότε αυτό πάει γι΄ αλλαγή, δεν επισκευάζεται.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης