Επιστροφή στο Forum : [Εκτυπωτής] Στραβή εκτύπωση ετικετών
Γειά σας!Παιδιά έχει κανείς ιδέα γιατί ο εκτυπωτής μου(HP desk jet Ink Advantage 3775) έχει αρχίσει να μου τυπώνει στραβά τη σελίδα με τις ετικέτες;Είναι σχετικά καινούριο αυτό το θέμα, αλλά αδύνατον να το επιλύσω.. Όταν λέω στραβά εννοώ ότι ξεκινάει εκτυπώνει σωστά το κείμενο μέσα σε κάθε μια ετικέτα, και από τη μέση της σελίδας το κείμενο βγαίνει εκτός πλαισίου, είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω.. Με αποτέλεσμα να μου έχει αχρηστεύσει άπειρες σελίδες ετικετών και δουλειά να μην γίνεται.. Αν γνωρίζει κάποιος να δώσει τα φώτα του.. Ευχαριστώ!
Δες προσεκτικά το μηχανισμό προώθησης του χαρτιού για σκουπίδια και φθορές.
Σε απλό Α4 εκτυπώνει κανονικά;
Καλησπέρα! Ναι σε απλό Α4 τυπώνει μια χαρά! Όμως καθότι είμαι άσχετη από εκτυπωτές, μήπως μπορείς να με κατατοπίσεις λίγο;ο μηχανισμός προώθησης του χαρτιού που βρίσκεται;πρέπει να.. κατσαβιδιάσω;😄
Καλησπέρα! Ναι σε απλό Α4 τυπώνει μια χαρά! Όμως καθότι είμαι άσχετη από εκτυπωτές, μήπως μπορείς να με κατατοπίσεις λίγο;ο μηχανισμός προώθησης του χαρτιού που βρίσκεται;πρέπει να.. κατσαβιδιάσω;πΔυστυχώς ναι, θέλει λύσιμο!
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση και την βοήθειά σου, δυστυχώς απ'ότι φαίνεται δεν θα μπορέσω να το κάνω, διότι είμαι αδαής και θα κάνω ζημιά.. Θα δω αν μπορέσω να βρω κανέναν φίλο μήπως ξέρει, καθότι κι ο σύζυγος άσχετος είναι.. Και πάλι ευχαριστώ
Ρίξε και μία προσεκτική ματιά μέσα από το πορτάκι των μελανιών, μήπως δεις τίποτα περίεργο.
Σαν γενική παρατήρηση πάντως, αυτά τα χαμηλής κατηγορίας inkjet δεν ζουν πολύ, αλλά και η τιμή τους είναι τέτοια που σχεδόν συμφέρει να πάρεις καινούργιο παρά να αγοράσεις (original) μελάνια.
Και μιλώντας για μελάνια, αν αυτά στο μηχάνημά σου είναι ψιλογεμάτα, σε περίπτωση νέου κοίτα για συμβατότητα με τα μελάνια που έχεις!
Σε ευχαριστώ πολύ.Εσύ σαν μια καλή αγορά για inkjet από πόσα χρήματα και πάνω θα έλεγες ότι παίρνεις ένα πιο αξιόπιστο μηχάνημα,για οικιακό παντα μιλάμε;
Δν εχω απαντηση σε αυτο, κι εγω του πενηνταρικου εχω, αλλα κανω ελαχιστες εκτυπωσεις.
Καταλαβαίνω.. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!!! 🙏🙏🙏
Οταν λες τις Α4 τις τυπωνει κανονικα και τις αλλες στραβα?Οι ετικετες ειναι μικρα αυτοκολλητα πανω σε σελιδα Α4?καποια φωτο θα βοηθουσε
Οταν λες τις Α4 τις τυπωνει κανονικα και τις αλλες στραβα?Οι ετικετες ειναι μικρα αυτοκολλητα πανω σε σελιδα Α4?καποια φωτο θα βοηθουσε
Καλημέρα!οι ετικέτες είναι όπως τις περιγράφεις.Βάζω και φωτογραφία για να βοηθήσω:001_smile::001_smile:47465
Από ότι κατλάβατε φτιάχνω καλλυντικά:biggrin::biggrin:
chipakos-original
30-05-20, 13:58
Θα σου πρότεινα όταν ο εκτυπωτής αρχίζει να εκτυπώνει και αφού εμφανισθεί το χαρτί στην έξοδο, να το γραπώσεις με τα δάκτυλά σου και να το βοηθήσεις καθ όλη την υπόλοιπη διάρκεια εκτύπωσης μέχρι το τέλος για να διαπιστώσεις αν το πρόβλημα είναι στην προώθηση ή κάπου αλλού. Δεν θα το τραβάς με δύναμη. Λίγο θα το τραβάς μέχρι να εκτυπωθεί όλη η σελίδα.Τώρα αν διαπιστωθεί αυτό, να ξέρουμε αν είναι από ρόλερ προώθησης θα δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι.
Ωραία chipakos-original.!θα κάνω αυτό που μου προτείνεις την επόμενη φορά που θα εντυπώσεις και θα σου πω τα αποτελέσματα! Χίλια ευχαριστώ!
δεκα καλυντικα δωρο σε οποιον βρει τι φταίει.
αν βλεπω καλά χανεται το τυπωμα στις ετικετες.
1.εχει ιδιες διαστασεις το περίγραμμα στις ετικέτες απο ολες τις πλευρές;
2.με τι προγραμμα τυπώνεις;
😄😄😄
Τυπώνω με το πρόγραμμα που έχει το πλαίσιο, και οι ετικέτες είναι αγορασμένες από εκεί..
Αν κατάλαβα καλά την ερώτηση για τις διαστάσεις, ναι, τι ίδιο είναι.Με χάρακα μετρημένο
σημαδεψε να δουμε που χανεται η ακρη καθε ετικετας.προφανως κατι γινεται με τις διαστασεις της.δεν ειναι προβλημα εκτυπωτη αυτο.
Θα σας σημαδέψω αλλά από αυριο το απόγευμα που θα μπορέσω. Πάντως το πακέτο με τις ετικέτες είναι το ίδιο, και πριν λίγους μήνες δεν μου το έκανε αυτό..
Θα σας σημαδέψω αλλά από αυριο το απόγευμα που θα μπορέσω. Πάντως το πακέτο με τις ετικέτες είναι το ίδιο, και πριν λίγους μήνες δεν μου το έκανε αυτό..
Γειά σας,επέστρεψα.Δεν ξέρω αν θα σας βοηθήσει αυτό που έκανα,αν θέλετε δείτε τις φωτογραφίες
Τυπώνει σαν να βλέπει μικρότερο μέγεθος σελίδας απ' ότι είναι η Α4. Μήπως έχει αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις του προγράμματος εκτύπωσης?
Δεν νομίζω.. κατά καιρούς το ξανά έκανε και μετα αφού με έσκαγε έφτιαχνε μόνο του.. Μια φορά κατάφερα να το "φτιάξω"
προσθέτοντας πολλες σελίδες Α4 πισω απο αυτήν με τις ετικέτες, και σαν το βάρος αυτό να το βοήθησε και κεντραρε σωστά το κείμενο μέσα στην ετικέτα.. Τώρα που το ξανά έκανα τίποτα.. Τζίφος
Απο οτι βλεπω δεν ειναι στραβο το τυπωμα.Αν δεις ξεκιναει απο την πρωτη σημαδεμενη ετικετα να γραφει την μιση bold σειρα και στην τελευταια εχει περασει 3 σειρες.Σαν να βλεπει αλλη ετικετα.Για να φυγει και η απορια τυπωσε τα σε ενα απλο Α4 και διπλωσε το να δουμε αν ταιριαζει με το μεγεθος των ετικετων.
Θα το κάνω αύριο και θα ενημερώσω! Ευχαριστώ πολύ!
47491Έκανα όπως μου είπατε.Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά.
Το ίδιο πράγμα συμβαίνει. Ρίξε μια ματιά εδώ (https://support.hp.com/gr-el/product/hp-deskjet-ink-advantage-3700-all-in-one-printer-series/8949779/model/12099955/document/c04937947).
Κάπου γράφει
"ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Ορισμένοι εκτυπωτές διαθέτουν μια επιλογή για να αγνοήσετε το σφάλμα και να συνεχίσετε την εκτύπωση. Αν επιλέξετε να αγνοήσετε το σφάλμα, τα περιθώρια της εκτύπωσής σας μπορεί να μην είναι αναλογικά των άκρων του χαρτιού."
Δεν γνωρίζω αν σου έβγαλε κάποια στιγμή σφάλμα και το ακύρωσες. Μπορείς όμως να ακολουθήσεις τις οδηγίες που δίνει η ΗΡ ειδικά στο ΒΗΜΑ 3 και να δεις αν άλλαξε κάτι.
Καλησπέρα.Δεν μου έβγαλε ποτέ σφάλμα όμως θα δοκιμάσω τις προτάσεις της HP. Θα σας ενημερώσω ξανά αν πετύχω κάτι ή όχι, και σας ευχαριστω παρα πολυ όλους για την βοήθειά σας