Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Σταθερός Η/Υ] Προβλημα με θυρα USB ή με το ποντικι τι στο καλο ;

thelos257
28-01-20, 23:35
Καλησπερα σας εχω αντιμετοπισει ενα προβλημα το οποιο πραγματικα πραγματικα ομως μου σπαζει τα νευρα και μου ερχεται να σπασω τον υπολογιστη μου και ας εδωσα 1300 ευρω να τον φτιαξω πριν απο 2 χρονια και ας ειναι τουμπανο.
Οταν κουναγω το ποντικι COUGAR DEATHFIRE χανεται το ποντικι απο την οθονη για κλασματα δευτερολεπτων και μετα ξανα εμφανιζεται και ακουγετε ο ηχος απο τα ηχεια λες και αποσυνδεθηκε και συνδεθηκε ξανα πισω το USB. Το δοκιμασα σε ολες τις θυρες ακομα και σε εξωτερικη θυρα με sub-h usb το συνδεσα και το προβλημα παραμενει. Τι στο καλο ;

klik
29-01-20, 09:24
Χαλασμενο καλώδιο ποντικού; τα στικακια εχουν το ιδιο προβλημα; η μητρικη ειναι turbox

thelos257
29-01-20, 12:12
Χαλασμενο καλώδιο ποντικού; τα στικακια εχουν το ιδιο προβλημα; η μητρικη ειναι turbox

Καλημερα φιλε μου η μητρικη μου ειναι αυτη που εχω στην υπογραφη μου απο κατω asrock h110m g/m.2
τα στικακια δεν παρουσιαζουν τετοιο προβλημα μονο το ποντικι σε ολες τις θυρες.

ganagnost02
29-01-20, 12:40
Δοκιμασε ενα αλλο ποντικι, το πιο πιθανό ειναι αυτο που σου ειπε απο πανω ο φιλος κλικ,
το καλωδιο ή κ το ιδιο το ποντικι, μπορει να το τράβηξες να το πιεσες κτλ...

klik
29-01-20, 15:45
Μου θυμισες ενα ανεκδοτο (οπου "δάχτυλο" βαλε ποντικι και το "παντου" αντιστοιχεί σε ολες τις
Usb)

Παει ενας σε εναν γιατρο και λεει γιατρε ποναω παντου! Ακουμπαω με το δαχτυλο μου τη μυτη μου και ποναω, ακουμπαω τοβ αγκώνα μου... ποναω , ακουμπαω το αυτι μου ... ποναω. Τι εχω γιατρε;
Σπασμενο δαχτυλο, 50€.

:)

thelos257
09-02-20, 11:05
Δοκιμασε ενα αλλο ποντικι, το πιο πιθανό ειναι αυτο που σου ειπε απο πανω ο φιλος κλικ,
το καλωδιο ή κ το ιδιο το ποντικι, μπορει να το τράβηξες να το πιεσες κτλ...

Καλημερα θα αγορασω ενα φτηνο και θα δοκιμασω.

NikitasAnastasiadis
09-02-20, 14:35
Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις το ποντίκι σε ένα άλλο υπολογιστή.

manos_3
18-02-20, 20:41
Δοκίμασες φλασάκι USB να δεις αν δουλεύει σε αυτή τη θύρα;;;;Το πληκτρολόγιο σου δουλεύει σε αυτή τη θύρα;;