Επιστροφή στο Forum : Τηλεκοντρόλ γκαραζόπορτας χάλασε και το 2ο πρωτότυπο .
Έχω πλέον μόνον αντίγραφο . Η αγορά νέου κοστίζει από 5 μέχρι όσα θέλεις . Τι επιλέγω και πως μεταφέρω τον κωδικό ; Ευχαριστώ .
Δε βοηθάς καθόλου...
433Mhz? Σταθερό η κυλιόμενο κωδικού? Πόσα μπουτον?
Πας το υπάρχον σε ένα καλο κλειδαρα και αν αντιγραφεται στο αντιγράφει. Το αντίγραφο που έχεις στα χέρια σου πως δημιουργήθηκε?? Με το ίδιο τρόπο θα φτιαχτεί άλλο ενα
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νικολακης enginner
06-11-19, 19:37
Στείλτε μια φωτογραφία από το παλιό σας χειριστήριο στο email : sales@motercontrol.com και θα σας στείλουν το κατάλληλο
έχουν τα πάντα σε πολύ καλές τιμές. τα έχω αρκετό καιρό τα έχω ταλαιπωρήσει πολύ και ακόμα δουλεύουν .Ελπιζω να βοηθησα
Στείλτε μια φωτογραφία από το παλιό σας χειριστήριο στο email : sales@motercontrol.com και θα σας στείλουν το κατάλληλο
έχουν τα πάντα σε πολύ καλές τιμές. τα έχω αρκετό καιρό τα έχω ταλαιπωρήσει πολύ και ακόμα δουλεύουν .Ελπιζω να βοηθησα
Ευχαριστώ , επικοινώνησα . Πρέπει να βγάλω το πλαστικό προστατευτικό της πλακέτας για να δω τον κωδικό της και να ενεργοποιήσω την διαδικασία αντιγραφής στο τηλεχειριστήριο . Δείχνει ότι είναι κουμπωμένο , αλλά δεν μπορώ να το αφαιρέσω . Μπορείτε να βοηθήσετε ;
Νικολακης enginner
11-11-19, 20:00
Να ειστε καλα . μιληστε με την Motercontrol εμενα που μου ειχε προκυψει το ιδιο ειχα ενεργοποιηση την καμερα με βιντεοκληση και με καθοδηγησαν ακριβος τι να κανω
....Θα σας βοηθησουν ειναι τρομερη επαγγελματιες και απαντανε στο τηλεφωνο οτι ωρα καλεσετε.