Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : UPS Bitmore

DimMani
29-09-19, 12:47
Καλημέρα . Η υποδοχή του καλωδίου ρεύματος "παίζει" , χάνει ρεύμα και σβήνει το PC . Έδεσα το καλώδιο με ένα σπάγκο , δεν κουνιέται και δουλεύει , αλλά δεν είναι ότι καλλίτερο στην εμφάνιση . Αν ανοίξω το UPS , θα μπορέσω να το στερεώσω , ή θα πάει τζάμπα ο κόπος ? Ρωτάω επειδή την τελευταία φορά που το άνοιξα για να αλλάξω μπαταρίες , μούβγαλε την ψυχή μέχρι να το ξανακλείσω . Επί τη ευκαιρία , μπορώ να συνδέσω και την οθόνη στο UPS ? Ρωτάω επειδή κάποτε μου είπαν (ούτε θυμάμαι ποιος και πότε) , ότι λόγω υψηλής τάσης της οθόνης , θα καεί το UPS . Σωστό , ή λάθος ? Το UPS έχει 2 θύρες Ethernet και 1 τηλεφώνου , ποια η χρησιμότητά τους ? Πολλές οι ερωτήσεις μου , μακάρι να βρω απαντήσεις . Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί .

mikemtb73
29-09-19, 15:25
Αν σου είναι τόσο δύσκολο να καπακωσεις το ups, τότε εμείς τι να σου πούμε για το φις..... μην το ξαναανοιξεις τότε!!!!!
Να βάλεις την οθόνη γιατί όχι. Εκτός και αν η συνολική κατανάλωση φτάνει στα όρια το ups..
Η θύρα Ethernet κλπ, έχει μέσα προστασία υπέρτασης, τίποτε παραπάνω. Σύνδεσε Την, κακο δε κανει

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk