PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Grundig] How to unlock Grundig 32 vle 4500 bf

** GEORGE **
16-06-19, 01:24
Δεν ξέρω πως μπήκε ο κωδικός και δεν με αφήνει να δω τηλεόραση και ούτε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , το εγχειρίδιο είναι εδώ (http://download.beko.com/Download.UsageManualsBeko/GE/ka_GE_201511111636766_User%20Manual%20-%20FileengUSA.pdf) προσπάθησα , δεν μπορώ να βγάλω άκρη ..!!!

46279
46280

Di*Ca_Electronic
17-06-19, 03:14
Φίλε Γιώργο,
ανχρησιμοποιήσεις τη μετάφραση "GOOGLE" στη σελίδα 43 του User Manualαπό το site
πουπαραθέτεις τότε θα διαπιστώσεις ότι για να ξεκλειδώσεις τη τηλεόρασή σου πρέπει
να βάλειςPIN χρησιμοποιώντας τ΄ αριθμητικά πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου "1...", το 1234,
μετά μετα πλήκτρα "<" ">" θ΄ επιλέξεις"Απενεργοποίηση" και τέλος θα πληκτρολογήσεις "EXIT".
Αυτάισχύουν για την περίπτωση που δεν έχει ενεργοποιηθεί κάποιο άλλο PINδιαφορετικό του
εργοστασιακούγιατί σ΄ αυτή τη περίπτωση για ν΄ απενεργοποιηθεί το κλείδωμα θα πρέπει να
γνωρίζειςαυτό το PIN.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

** GEORGE **
17-06-19, 15:38
Δημήτρη ευχαριστώ πολύ για την απάντηση , έχω δοκιμάσει τον κωδικό 1234 και δυστυχώς δεν ταιριάζει , δεν ξέρω ποιος μπορεί να είναι ο κωδικός . Θα πρέπει να βρω το Service Menu ( είναι ένα κρυφό μενού που υπάρχει σε κάθε τηλεόραση για περιπτώσεις ανάγκης όπως η δική μου ) και πάλι δεν γνωρίζω πως να ανοίξω αυτό το menu , αν κάποιος έχει κάποια ιδέα ευχαρίστως να την ακούσω !!

Και μία φωτογραφία του μοντέλου και το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης .

ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
17-06-19, 18:49
Menu 8500 μπαίνεις service mode και αν θυμάμαι στην τρίτη σειρά κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

** GEORGE **
17-06-19, 20:19
Νίκο σε ευχαριστώ πολύ , δουλεύει , δυστυχώς είμαι τόσο άτυχος που δεν εκτελεί την εντολή ... μπαίνω στο μενού , όπως είπες η τρίτη επιλογή - TV Configuration - πατάω ΟΚ στο τηλεκοντρόλ , και πέρνω μύνημα - Αποκλεισμός λόγω - . Δοκίμασα και σε κανάλι που παίζει στην τηλεόραση (όλα τα κρατικά κανάλια παίζουν ) εκεί απλός κλείνει το μενού και δεν αντιδρά στην εντολή , δεν βγάζει το μήνυμα ... !! Έβγαλα και μερικές φωτογραφίες μήπως βοηθήσουν .

ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
17-06-19, 20:47
Αν θυμάμαι φοράει ένα 25q32 κράτα το αρχείο και ξαναγραψε την flash με το αρχείο που έχει στο electroda.

Με οκ δεν γίνεται επιβεβαίωση μόνο με βελάκι δεξιά ξαναδοκιμασε

** GEORGE **
17-06-19, 21:25
Δεν το κατάλαβα αυτό που γράφεις , δεν το έχω ξανά κάνει , λίγο ποιο αναλυτικά αν μπορείς .

Όταν πατάω τα βελάκια δεξιά και αριστερά η επιλογή πηγαίνει επάνω και κάτω το ίδιο κάνει με τα βελάκια επάνω και κάτω , το system configuration δουλεύει .