PDA

Επιστροφή στο Forum : [Tablet] Πως κάνω reset σε turboX

andyferraristi
25-04-19, 16:03
Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Σε έχα turboX που έχω θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων γιατί η κόρη μου έβαλε μοτίβο, το οποίο φυσικά το ξέχασε. Όμως πατώντας Volume up + power on με βγάζει σε μια οθόνη που γράφει Factory mode (την οποία πρώτη φορά την αντικρίζω σε tablet) και αρχίζει να κάνει ελέγχους όπως δείχνει και η παρακάτω φωτογραφία

46148

χωρίς όμως να πηγαίνει παραμέσα σε κάποιο άλλο μενού που να μου δίνει δυνατότητα reset. Μπορείτε να μου υποδείξετε κάτι να κάνω ???
Σημειωτέον ότι έχω ξανακάνει reset στο παρελθόν στο συγκεκριμένο tablet ακολουθώντας τη διαδικασία που περιέγραψα στην αρχή ...

manolo
25-04-19, 22:54
Για δες εδώ (https://www.hard-reset.mobi/category/turbox/) Αντρέα μήπως βγάλεις άκρη..

andyferraristi
26-04-19, 09:17
Αυτή τη διαδικασία ακολούθησα, αλλά τα αποτελέσματα ήταν αυτά που περιέγραψα παραπάνω ...

manolo
26-04-19, 12:50
Ίσως αν πειραματιστείς με άλλους συνδυασμούς πλήκτρων για να δεις τι θα γίνει..???

andyferraristi
26-04-19, 23:14
Δυστυχώς όταν σε κάποιο συνδυασμό γίνεται κάτι, έχω τα ίδια αποτελέσματα ...

manolo
27-04-19, 09:40
Δυστυχώς αυτά είναι με τα Turbo-X..:angry: ποτέ δεν ισχύει αυτό που περιμένεις...Στην εικόνα που έδειξες, στην επιλογή 13 λέει please press the button.. αν επιλέξεις αυτό και πατήσεις το πλήκτρο ON/OFF τι κάνει;

andyferraristi
27-04-19, 10:18
Πατώντας το παρατεταμένα σβήνει το tablet.

andyferraristi
11-05-19, 07:51
Τελικά, συμπτωματικά ναι μεν, αλλά βρέθηκε η αιτία. Είχα προβληματικό Volume up button. Μόις το αντικατέστησα, όλα πήγαν όπως έπρεπε. Μανόλη να σ' ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά για τη συνδρομή σου στο πρόβλημά μου ...