PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Samsung] SAMSUNG LE32C450E1W

BILLYSBOY
22-01-19, 10:31
Καλησπέρα,
εχω την τηλεοραση LE32C450E1W.
το προβλημα ειναι οτι παρουσιαζονται καθετες γραμμες μεσα στο πλαισιο της εικονας μετα απο 1-2 λεπτα ενεργοποιησης. Δεν υπαρχει ξεχωριστη πλακετα T-CON παρα μονο το πλακετακι (320AP08S4LV0.3) που ειναι πανω στην οθονη.
Υποψιαζομαι οτι εκει ειναι το προβλημα.
εχει καποιος εμπειρια απο αυτην την βλαβη??
45737

https://www.youtube.com/watch?v=tnsaTpNvqMc

johnkou
22-01-19, 23:54
Σε 26ιντσων που εχω φτιαξει 2 με παρομοιο προβλημα αλλαξα πανελ.

Di*Ca_Electronic
30-01-19, 14:59
Βασίλη καλή σου ημέρα.
Αν δεν έχεις παραγγείλει ακόμα νέο panel πράγμα τ΄ οποίο δεν θα τ΄ αποφύγεις μάλλον για
το συγκεκριμένο μοντέλο της Samsung όπως σου γράφει κι ο Γιάννης στο παραπάνω post,
πίεσε αρκετά - με προσοχή βέβαια - τις flex οριολωρίδες που καταλήγουν στο panel να παρατηρήσεις
αν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας βλέπεις καθαρή εικόνα (χωρίς γραμμές).
Αν συμβαίνει αυτό και τα καταφέρεις μπορείς να στερεώσεις καλλίτερα όλες τις flex οριολωρίδες με
κάποιο τρόπο ώστε ν΄ επισκευάσεις τη τηλεόρασή σου.
Σε διαφορετική περίπτωση αλλάζεις panel.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

Papas00zas
01-02-19, 01:07
Και βρίσκεται πάνελ για αυτήν εύκολα;

BILLYSBOY
01-02-19, 08:06
Καλημερα Δημητρη, εχω κρατησει τον ΜΥΤ ELDOR καινουριο μεσα στο κουτι του αλλα χωρις την βεντουζα και το καλωδιο υψηλης, γιατι τον ειχα αγορασει απο γερμανια νομιζω κ ειπα να το βαλω στο ebay με 20€ αλλα δεν το εκανα.

mikemtb73
01-02-19, 08:29
Καλημερα Δημητρη, εχω κρατησει τον ΜΥΤ ELDOR καινουριο μεσα στο κουτι του αλλα χωρις την βεντουζα και το καλωδιο υψηλης, γιατι τον ειχα αγορασει απο γερμανια νομιζω κ ειπα να το βαλω στο ebay με 20€ αλλα δεν το εκανα.Μιλάμε για την ίδια τηλεόραση?
Μετασχηματιστης υψηλής με βεντούζα?

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

BILLYSBOY
01-02-19, 10:20
Οχι Μιχαλη απαντησα στον Δημητρη για ενα μηνυμα που μου εστειλε, επειδη δεν το δεχεται στα εισερχομενα του