PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Philips] Προβλημα με τηλεοραση philips 47pfl4307h12

costas76
05-09-18, 14:29
Γεια σας κυριοι
Εχω την 47pfl4307h12 και οταν την ανοιγω βγαζει το λογοτυπο philips και μετα μαυρο. Ο οπισθιος φωτισμοσ δουλευει. Οι τασεις στο τροφοδοτικο ειναι οκ τις μετρησα.Ενοειται πως εβγαλα ρευμα και ξανα εβαλα. Πηρα το servise της philips και μου ειπαν να τη δωσω για επισκευη. Να αναφερω οτι εδω και κανα 6μηνο μου εκανε καποια τρελλα πχ ανεβαζα τα καναλια μεχρι το 17 18 και μετα κολλουσε και δεν εκανε τιποτα την εσβηνα αναβα και δουλευε. ευχαριστω

Di*Ca_Electronic
06-09-18, 03:39
Φίλε Κώστα,
από το site : https://www.philips.lt/c-p/47PFL4307H_12/4000-series-119-cm-47-col.-easy-3d-dvb-t-c/palaikymas
που είναι στα Λιθουανικά αλλά μπορείς να κάνεις μετάφραση στ΄ Ελληνικά, θα μπορέσεις να καταβάσεις δύο αρχεία .upg
συμπιεσμένα σε .rar (χρειάζονται αποσυμπίεση) που αν τα φορτώσεις σ΄ ένα memory stick άδειο, διαμορφωμένο σε FAT32
και κατορθώσεις και τα περάσεις στη τηλεόρασή σου πιθανόν να λύσεις το πρόβλημά σου.
Πρόκειται γι΄ έναν οδηγό υλικολογισμικού κι υλικολογισμικό αναβάθμισης της Philips 47PFL4307H/12 αν κι αυτό έπρεπε να
το ΄χες κάνει από καιρό τότε που με το ξαναάναμμά της έβλεπες εικόνα.
Μακάρι να σταθείς τυχερός γιατί αλλιώς θέλεις programmer γι΄ επαναπρογραμματισμό της eeprom.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

costas76
06-09-18, 15:51
Ευχαριστω Δημητρη θα το προσπαθησω