PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση LG] LG 32F2500 ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

gg4a
07-08-18, 15:52
Καλησπερα εχω την παρακατω τηλεοραση και μου εμφανισε οριζοντιες γραμμες ανεβαζω φωτο.
πιθανον οφειλεται στηv πλακετα TCON?

45182

p270
07-08-18, 18:41
μαλλον μητρικη η tconn κανει καθετες γραμμες τις περισσότερες φορες μπορει να εχει θεμα και το πανελ ποιο σιγουρο αυτο

pipilas
08-08-18, 23:13
μαλλον μητρικη η tconn κανει καθετες γραμμες τις περισσότερες φορες μπορει να εχει θεμα και το πανελ ποιο σιγουρο αυτο
...το τροφοδοτικο βγαζει σωστα τασεις?? απο την φωτο φαινεται σαν κυματωση απο τροφοδοσια..
πρωτη κινηση μετρα αν ειναι σωστο το τροφοδοτικο
δευτερη μετρα τους ηλεκτρολητικους πανω στην μαιν...

gg4a
08-08-18, 23:21
Έγινε ευχαριστώ πολύ.

Di*Ca_Electronic
17-08-18, 20:46
Φίλε Γιώργο,
όπως γράφει και το Service Manual για τη τηλεόρασή σου της οποίας το μοντέλο είναι μάλλον 32LF2500 κι όχι 32F2500, στη σελίδα 35
οριζόντιες μπάρες προέρχονται κι από τη συσκευή που είναι συνδεδεμένη πάνω της γι΄ αυτό έλεγξε και το καλώδιο και τη σύνδεση που
΄χεις κάνει με το P.C. σου και βάλε και κάποιο άλλο μηχάνημα στην ίδια θύρα, να δοκιμάσεις αν συνεχίζεται ακόμα το πρόβλημά σου.
Στο ίδιο Service Manual αναφέρεται ότι αν το πρόβλημα συνεχίζεται τότε χρήζει αντικατάστασης η Main Board.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

gg4a
17-08-18, 21:35
Σε ευχαριστώ πολύ αύριο θα κάνω τους απαραίτητους ελέγχους.

andyferraristi
22-03-19, 16:11
Καλησπέρα και από εμένα. Έχω την τηλεόραση του τίτλου με το παρακάτω σύμπτωμα.

46036 46037

Αυτό το σύμπτωμα παρουσιάζεται μετά από αρκετή ώρα λειτουργίας (περίπου 2 με 3 ώρες).
Η ερώτηση είναι. Στην T-con (όπως υποψιάζομαι), ή στην Main είναι το πρόβλημα ???

andyferraristi
14-04-19, 12:45
Επανέρχομαι με νεότερα για το θέμα, και μία ερώτηση για γνώμες. Εντόπισα το πρόβλημα στην T-con η οποία όμως δεν έχει πρόβλημα. Απλά επηρρεάζεται με την αύξηση της θερμοκρασίας (τσεκαρισμένο και με δεύτερη T-con, αλλά και με τη βοήθεια ενός ανεμιστήρα που χρησιμοποίησα για να δίνω μόνιμη ψύξη σε δεύτερη φάση). Η εκ του κατασκευαστή ψύξη της εν λόγω πλακέτας (θεωρώ) ότι βοηθάται από την διάτρητη μεταλλική λαμαρίνα που την καλύπτει, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες.

46112 46113

Αναζητώ λοιπόν γνώμες από τους πιο έμπειρους. Τι θεωρείτε ότι θα βοηθούσε περισσότερο, μια τοποθέτηση μεγαλύτερης ψύκτρας προσαρμοσμένης στο μεταλλικό κάλυμα, ή μια ενδεχόμεντη πατέντα, δηλαδή προσαρμογή ενός (ή και δύο) ανεμιστήρων στο πίσω καπάκι της τηλεόρασης που θα ενίσχυε την ροή του αέρα ???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας ...

GeorgeSindos
14-04-19, 15:07
...το τροφοδοτικο βγαζει σωστα τασεις?? απο την φωτο φαινεται σαν κυματωση απο τροφοδοσια..
πρωτη κινηση μετρα αν ειναι σωστο το τροφοδοτικο
δευτερη μετρα τους ηλεκτρολητικους πανω στην μαιν...

Σωστός ο Κώστας. Το πρόβλημα είναι στο τροφοδοτικό και εμφανίζεται στις HDMI θύρες. Αν χρησιμοποιηθεί θύρα SCART δεν εμφανίζει το πρόβλημα. Είναι κατα πάσα πιθανότητα θέμα πυκνωτών.