Simos1982
13-07-18, 11:11
Καλημέρα στην ομάδα είναι το πρώτο μου μυνημα αν και σε άλλα προβλήματα που είχα με βοηθήσε το φόρουμ χωρίς να χρειαστώ να γράψω κάτι. Στο θέμα μου τώρα έχω το 9κιλο πλυντηριο indesit pwe91672w και ξαφνικά δεν δούλευε καθόλου σαν να μην έχει ρεύμα. Ήρθε τεχνικός και βρήκε μέσα στην πλακέτα μια μεγάλη κατσαρίδα (στην αποθήκη βλέπεις)
Η πλακέτα κοστίζει 160 ευρώ και 20 μερες περίπου για να είναι διαθέσιμη. Γνωρίζει κάποιος τεχνικό να στείλω την πλακέτα μήπως φτιάχνετε? Εμφανισιακά η πλακέτα δεν έχει κάποια μαυρίλα ή κάτι άλλο.. Κάποιος να μου προτείνει αν αξίζει να ασχοληθώ αν φτιάχνετε η πλακέτα και να μου προτείνετε κάποιο τεχνικό διότι είμαι από νησί και δεν υπάρχει κάποιος εδώ μήπως και γλύτωσω τα 160 ευρώ?
Ευχαριστώ πολύ.
Η πλακέτα κοστίζει 160 ευρώ και 20 μερες περίπου για να είναι διαθέσιμη. Γνωρίζει κάποιος τεχνικό να στείλω την πλακέτα μήπως φτιάχνετε? Εμφανισιακά η πλακέτα δεν έχει κάποια μαυρίλα ή κάτι άλλο.. Κάποιος να μου προτείνει αν αξίζει να ασχοληθώ αν φτιάχνετε η πλακέτα και να μου προτείνετε κάποιο τεχνικό διότι είμαι από νησί και δεν υπάρχει κάποιος εδώ μήπως και γλύτωσω τα 160 ευρώ?
Ευχαριστώ πολύ.