PDA

Επιστροφή στο Forum : Συναγερμος Οικιας

tmagafas
12-07-18, 16:59
καλησπέρα θα ηθελα να μαθω αν γινεται να υπαρχει η δυαντοτητα μεσω ethernet και σε περιπτωση διακοπης ρευματος να χρησιμοποιει καρτα sim.
ευπροσδεκτη καθε συμβουλη και προταση. ευχαριστω.

manolo
13-07-18, 08:41
Φίλε μου συγγνώμη αλλά με τον τρόπο που ρωτάς μην περιμένεις απάντηση. Η φράση σου είναι ημιτελής, δεν βγάζει νόημα. Λες για δυνατότητα μέσω ethernet, να κάνεις τι ακριβώς; Υποθέτω να μεταφέρεις κάποιο σήμα, ή alarm. Που ακριβώς και σε τι απόσταση;; Αν βαριέσαι εσύ ο ίδιος να γράψεις λίγα πράγματα για το πρόβλημα σου να καταλάβουμε τι θέλεις, μην περιμένεις απάντηση από τους άλλους που δεν είναι και δικό τους πρόβλημα.

tmagafas
13-07-18, 13:57
Φίλε μου συγγνώμη αλλά με τον τρόπο που ρωτάς μην περιμένεις απάντηση. Η φράση σου είναι ημιτελής, δεν βγάζει νόημα. Λες για δυνατότητα μέσω ethernet, να κάνεις τι ακριβώς; Υποθέτω να μεταφέρεις κάποιο σήμα, ή alarm. Που ακριβώς και σε τι απόσταση;; Αν βαριέσαι εσύ ο ίδιος να γράψεις λίγα πράγματα για το πρόβλημα σου να καταλάβουμε τι θέλεις, μην περιμένεις απάντηση από τους άλλους που δεν είναι και δικό τους πρόβλημα.

ενδιαφερομαι να αγορασω ενα ολοκληρωμενο συστημα συναγερμου ασφαλειας για σπιτι.
θελω να λειτουργει 24 ωρες την ημερα ασχετως βλαβης εξω απο το δικο μου κυκλωμα.
δηλαδη.. ερχεται ο αλλος και κοβει ολα τα καλωδια, εγω θελω να μην επηρρεαζεται το συστημα μου.
λογικα, αυτο γινεται με τις μπαταριες του και με gsm module η οτι αλλο, δεν ξερω.
προκειμενου ομως να μην ξεπουληθω στις ανανεωσεις τις καρτας θελω ολη η ενημερωση να γινεται μεσω του ρουτερ μου με καλωδιο ethernet. και σε περιπτωση που κοπει το ρευμα η το τηλεφωνο να γυριζει αυτοματα στην sim του και να συνεχιζει να με ενημερωνει απο αυτη.
αυτο ειναι που θελω να μαθω... αν γινεται.. με ποιον τροπο γινεται.. ποια χαρακτηριστικα θα πρεπει να εχει??
μερικες φορες οταν ο καποιος δεν ξερει τι και πως, δεν μπορει να εκφρασει και το προβλημα του.
Απο την αλλη, ο αλλος που τον ακουει,αν ειναι ειδημων.. πιστευω καταλαβαινει.

tmagafas
13-07-18, 14:09
εχω βρει καποια modules που υποστηριζουν και τα δυο μαζι. για sigma s pro νομιζω.
για crow runner 816 kit υπαρχει??
μπορω να συνδεσω 2 διαφορετικα module για να γινει η δουλεια μου?
θα ενεργοποιειται αυτοματα η καρτα η πρεπει να γινει απο μενα η αλλαγη?γιατι ετσι δεν εχει λογο.

manolo
13-07-18, 20:23
Ακριβώς όπως το λες γίνεται όσον αφορά τη διακοπή ρεύματος. Το σύστημα τροφοδοτείται από μπαταρίες και ο χρόνος λειτουργίας του χωρίς AC παροχή εξαρτάται από τη χωρητικότητα των μπαταριών, (σε Ah). Τώρα η σηματοδοσία των alarms σαφώς θα μπορούσε να οδεύεται προς τον router σου και να ειδοποιείσαι μέσω αυτού για οποιαδήποτε αλλαγή κατάστασης συμβαίνει. Όλα είναι θέμα προγραμματισμού και δυνατότητας των εκάστοτε μοντέλων τόσο συναγερμού όσο και router. (Λάβε υπόψη ότι τα φθηνά ή no name μοντέλα δεν έχουν όλες αυτές τις δυνατότητες). Από κει και πέρα, για συγκεκριμένες συσκευές ίσως σε βοηθήσει κάποιος εμπειρότερος συνάδελφος σε θέματα συναγερμών.

chipakos-original
13-07-18, 21:00
καλησπέρα θα ηθελα να μαθω αν γινεται να υπαρχει η δυαντοτητα μεσω ethernet και σε περιπτωση διακοπης ρευματος να χρησιμοποιει καρτα sim.
ευπροσδεκτη καθε συμβουλη και προταση. ευχαριστω.
Κι αν χρησιμοποιείς κάρτα sim έστω και ως εφεδρική έστω και για λίγο χρονικό διάστημα δεν θα πρέπει να βάζεις κάθε λίγο και λιγάκι χρήματα για να μπορεί να λειτουργεί?? Ετσι όπως έχει γίνει η κινητή τηλεφωνία κάθε τρεις μήνες πρέπει να φορτίζεις .