Επιστροφή στο Forum : [Miele] Πρόβλημα με πλυντήριο ρουχων Miele
Καλησπέρα στην ομάδα έχω ένα πλυντήριο ρουχων Miele softtronic W3241. Έχω το εξής θέμα το έβαλα να κάνει πλύσιμο σε όλα τα προγράμματα εκτός από τα κρύα πήρε νερά γιρισε ο κάδος και μόλις γύρισε από το πλύσιμο έβγαζε τα νερά κ πιγενε στο ξέβγαλμα στα κρύα δούλευε κανονικά. Σκέφτηκα αντίσταση το άνοιξα την μέτρησα καλή άλλαξα το αισθητήρα θερμοκρασιας δοκιμάζω το πλυντήριο δια μαγείας δουλεύει κανονικά ζέστανε όλα καλά το μόνο που παρατηρώ τώρα είναι ότι κατά την πλύση μου βγάζει ότι είναι στο στάδιο WASCHEN αλλά αναβοσβηνει και το τέρμα κάτω Knitterschutz/Ende. ξέρει κανείς τι είναι αυτό κ γιατί το κάνει
Καμια ιδέα παιδιά για το προβλημα
Έχω μια κρυφή ελπίδα.
Η Τουρκία να υποδουλώσει πάλι την Ελλάδα, να ξανανοίξουν τα κρυφά σχολειά μπας και μάθουμε κάνα ελληνικό...
Αλλιώς ΧΛΩΜΟ...
Papas00zas
14-07-18, 23:14
Έχω μια κρυφή ελπίδα.
Η Τουρκία να υποδουλώσει πάλι την Ελλάδα, να ξανανοίξουν τα κρυφά σχολειά μπας και μάθουμε κάνα ελληνικό...
Αλλιώς ΧΛΩΜΟ...
??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
έβαλα να κάνει πλύσιμο σε όλα τα προγράμματα εκτός από τα κρύα πήρε νερά γιρισε ο κάδος και μόλις γύρισε από το πλύσιμο έβγαζε τα νερά κ πιγενε στο ξέβγαλμα στα κρύα δούλευε κανονικά. Σκέφτηκα αντίσταση το άνοιξα την μέτρησα καλή
Δική μου μετάφραση, όπως το κατάλαβα:
Έβαλα να κάνει πλύσιμο σε όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιούν ζεστό νερό (δεν το έβαλα να δουλέψει στα προγράμματα που χρησιμοποιούν κρύο νερό).
Το πλυντήριο έκανε κανονικά εισαγωγή νερού, περιστράφηκε ο κάδος, τελείωσε το πλύσιμο και άρχισε να βγάζει τα νερά που είχε μέσα στον κάδο και ξεκίνησε το πρόγραμμα του ξεβγάλματος.
Αυτό μέχρι το ‘στο ξέβγαλμα’. Το ‘χω μεταφράσει σωστά;
Αν ναι, μετά δεν καταλαβαίνω γιατί ‘σκέφτηκες την αντίσταση’; Μέχρι εδώ δεν αναφέρεις κάποιο πρόβλημα, οπότε ‘σκέφτηκες την αντίσταση’ για ποιο λόγο;:-k
(άρα μάλλον η μετάφραση δεν είναι σωστή)
Φίλε Παναγιώτη δεν είχα την πολυτέλεια να μάθω γράμματα. Ελπίζω τα παιδιά σου να έχουν την πολυτέλεια και να μην χρειαστούν κρυφω σχόλιο. Ανθρωπος γίνεσαι με της αξίες και όχι με τα γράμματα. Τώρα όσο αφορά το πλυντήριο να τα ξανά γράψω!
Σε όλα τα προγράμματα εκτός από τα κρύα το πλυντήριο πήρε τα πρώτα νερά και μόλις πήγε να γυρίσω ο κάδος έβγαζε τα νερά και προχωρούσε στο στάδιο ξέβγαλμα και εκεί τα ίδια πήρε νερό το έβγαλε και πήγε στην φάση στιψημο όπου και εκεί έκανε τα ίδια χωρίς να στιψη αυτό κράτησε 1-2 λεπτά. Στα κρύα προγράμματα δούλευε καλά. Κοίταξα την αντίσταση ήταν καλή οπότε άλλαξα το θερμικό. Τώρα δουλεύει σε όλα τα προγράμματα αλλά μου αναβοσβήνει το τέρμα κάτω Knitterschutz/Ende και στο στάδιο πλυσίματος ξέβγαλμα στιψημο όλα τα ολοκληρώνει όλα.
Αγαπητέ Δημήτρη, αν είναι έτσι σου ζητώ χίλια συγγνώμη.
Γιατί, αν δεν έμαθες γράμματα και καταφέρνεις να γράφεις πολύ καλύτερα από πολλούς που έμαθαν, είσαι άξιος συγχαρητηρίων.
Μου φάνηκες να είσαι από αυτούς που έμαθαν γράμματα αλλά την ελληνική γλώσσα την έχουν γραμμένη...ξέρεις πού, γι αυτό σου 'την είπα'. Έκανα λάθος.
Οπότε συγγνώμη και πάλι από μένα.
Συνηθως οταν αναβει το λαμπακι της κυριως πλυσης ειναι επειδη δεν ζεσταινει το νερο μεσα στον προβλεπομενο χρονο.Περαν της αντιστασης και του αισθητηριου υπαρχει και το ρελε της θερμανσης το οποιο μου εχει συμβει πολλες φορες να κολαει ή να μην δουλευει καθολου.Ακολουθησε τα καλωδια της αντιστασης και βρες που καταληγουν.Συνηθως καταληγουν σε ρελε το οποιο ή τα οποια βρισκονται κατω μπροστα και δεξια του πλυντηριου.Σε καποια μοντελα εχει 2 και οχι 1 ρελε,αυτο θα το δεις εσυ.
Κατι ακομα ειναι οτι σε καποια μοντελα εχει 2 αντιστασεις σε σειρα η μια με την αλλη.Αυτες οι αντιστασεις δουλευουν στα 110 volt.Δεν ξερω αν στο πλυντηριο σου ισχυει αυτο που λεω αλλα εχω δει πολλες φορες να βαζουν λαθος αντισταση.
Συνηθως οταν αναβει το λαμπακι της κυριως πλυσης ειναι επειδη δεν ζεσταινει το νερο μεσα στον προβλεπομενο χρονο.Περαν της αντιστασης και του αισθητηριου υπαρχει και το ρελε της θερμανσης το οποιο μου εχει συμβει πολλες φορες να κολαει ή να μην δουλευει καθολου.Ακολουθησε τα καλωδια της αντιστασης και βρες που καταληγουν.Συνηθως καταληγουν σε ρελε το οποιο ή τα οποια βρισκονται κατω μπροστα και δεξια του πλυντηριου.Σε καποια μοντελα εχει 2 και οχι 1 ρελε,αυτο θα το δεις εσυ.
Κατι ακομα ειναι οτι σε καποια μοντελα εχει 2 αντιστασεις σε σειρα η μια με την αλλη.Αυτες οι αντιστασεις δουλευουν στα 110 volt.Δεν ξερω αν στο πλυντηριο σου ισχυει αυτο που λεω αλλα εχω δει πολλες φορες να βαζουν λαθος αντισταση.
Καλησπέρα φίλε μου λ, ευχαριστώ για την απάντηση σου το πλυντήριο ζεσταίνει κανονικά μετά την αλλαγή του αισθητήρα το μόνο που παρατήρησα είναι ότι ενώ είναι η στην πλύση η στο ξέβγαλμα η στο στιψημο με αναμένω το λαμπάκι. Π. Χ είναι στο πλύσιμο ανάβει το λαμπάκι σταθερά τέρμα κάτω εκεί που είναι το τελος αναβοσβηνει εκείνο το λαμπάκι πράγμα που δεν έκανε παλιά. Κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά απλά φαίνεται περίεργο γιαυτό θέλω της άποψης σας
αναβοσβηνει εκείνο το λαμπάκι πράγμα που δεν έκανε παλιά. Κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά απλά φαίνεται περίεργο γιαυτό θέλω της άποψης σας
Ψάξε στις οδηγίες χρήσης μήπως γράφει πώς να κάνεις RESET