Επιστροφή στο Forum : [Siemens] Σχηματικό πλακέτας
andyferraristi
11-06-18, 21:40
Καλησπέρα. Αναζητώ το σχηματικό πλακέτας πλυντηρίου ρούχων (μάλλον Siemens και αγνώστου μοντέλου), ή μπλοκ διάγραμμα που να φαίνεται όμως τι τροφοδοτεί η κάθε έξοδος.
Κωδικός:546 301/09 kd
44943 44944 44945
Μπορείτε να βοηθήσετε ???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων ....
Εχω την αισθηση οτι ειναι απο πλυντηριο πιατων και οχι ρουχων.Τι προσπαθεις να κανεις;
andyferraristi
11-06-18, 23:38
Καλησπέρα Σάκη. Μου ήρθε στα χέρια μια τέτοια και έχουν "σκάσει" κάποια πράγματα επάνω. Απλά θέλω, εφόσον δεν βρω σχηματικό, να δώ τουλάχιστον τι τροφοδοτούν ώστε να έχω μια εικόνα του τι γίνεται ...
Εχω την αισθηση οτι ειναι απο πλυντηριο πιατων και οχι ρουχων.
Φαντάσου τη σχέση μου με το άθλημα ...
τα σκασμενα που ειναι ; δεν τα βλεπω
andyferraristi
12-06-18, 21:49
τα σκασμενα που ειναι ; δεν τα βλεπω
Καλησπέρα. Τα "σκασμένα" είναι σε αυτές τις θέσεις που σημειώνω.
44947
Μόνο το γεφύρωμα (Νο 34 στην πλακέτα φαίνεται κομμένο). Το Triac TY7 το έχω αφαιρέσει ήδη, και το πηνίο L1 είχε κοπεί και το ξανακόλλησα (ευτυχώς είχε κοπεί μόνο ο ακροδέκτης του στην άκρη).
Edit. Ζητώ συγνώμη, αλλά για κάποιο λόγο αυτή τη φορά η φωτογραφία ανέβηκε αντεστραμμένη ...
Καλησπέρα. Τα "σκασμένα" είναι σε αυτές τις θέσεις που σημειώνω.
44947
Μόνο το γεφύρωμα Νο 34 στην πλακέτα φαίνεται κομμένο.
και το πηνίο L1 είχε κοπεί και το ξανακόλλησα (ευτυχώς είχε κοπεί μόνο ο ακροδέκτης του στην άκρη).
Να υποθέσω ότι έχεις καταλάβει ότι μάλλον δεν είσαι ο πρώτος που ασχολείται με την πλακέτα.... [emoji3]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
andyferraristi
16-06-18, 15:45
Δεν το αποκλείω, αλλά σε τι ακριβώς αναφέρεσαι ???
Λες το πηνίο και το γεφυρωμα να κόπηκαν μόνα τους από ένα αόρατο κοφτακι? 😀😀
andyferraristi
18-06-18, 14:21
Ήταν εμφανές το "κόψιμο" από υπέρταση (ή πιο σωστά υπερρεύμα !!). Φαντάσου στο "κόψιμο" ήταν στρογγυλεμένο το σύρμα, κάτι που μου έκανε κι εμένα εντύπωση ...
Ήταν εμφανές το "κόψιμο" από υπέρταση (ή πιο σωστά υπερρεύμα !!). Φαντάσου στο "κόψιμο" ήταν στρογγυλεμένο το σύρμα, κάτι που μου έκανε κι εμένα εντύπωση ...
Δεν το είδα καλα στη φωτο, με συγχωρείς 😀
andyferraristi
19-06-18, 15:26
Όχι ρε συ δεν τρέχει τίποτα, κουβέντα κάνουμε. Πάντως στη φωτογραφία αυτό που σου αναφέρω (στρογγύλεμα) φαίνεται στο "γεφύρωμα", ενώ το πηνίο έχει ήδη αποκατασταθεί ...