Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Samsung] προβλημα με οθονη
Καλησπερα σε ολους,την βοηθεια σας θα ηθελα. Τηλεοραση LED '55 SAMSUNG UE55KU6400 υστερα απο χτυπημα [τα καταφερε το βαπτιστηρι μου εκσφεδονισε το αυτοκινητακι του]παρουσιαζει οριζοντιες και καθετες γραμμες με ταση μαυρισματος και εμφανη σημαδι στο σημειο χτυπηματος. η τηλεοραση ειναι καινουργια 3 μηνων . τι εναλλακτικες εχω ,ειναι επισκευασιμη, και αν ναι τι κοστος περιπου εχει.
Φως φανάρι φίλε μου ότι την έφαγε το panel. Εναλλακτική δυστυχώς δεν έχεις παρά μόνο να ρωτήσεις πόσο κοστίζει το panel και αν σε συμφέρει η επισκευή. Και δυστυχώς έχεις χάσει και την εγγύηση...:saad:
Papas00zas
08-06-18, 18:13
Επισκευάσιμη μπορεί να είναι αλλά 9 στις 10 τα πάνελ είναι πανάκριβα.Αν δεν σε συμφέρει δώστην ανταλλακτικά και κοίτα για άλλη.
SAMSUNG UE55KU6400 4Κ ένα χιλιάρικο ? :001_unsure:
Να το ξεβαφτίσεις..........κουμπάρε πες ξηλώσου ένα χιλιαρικάκι για το καμάρι σου.
http://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-samsung-55-smart-led-ultra-hd-ue55ku6400/prod8081257pp/
Σ'ευχαριστω johnny με εκανες και γελασα......
Di*Ca_Electronic
10-06-18, 19:14
Αγαπητέ Σπύρο,
κάνε σε παρακαλώ ένα flyback κι επανέφερε στη μνήμη σου τι έκανες εσύ στην ηλικία του βαφτισιμιού σου.
Σίγουρα πρέπει να κρατούσες αυτοκινητάκια μεταλλικά ή ξύλινα εκείνης της εποχής ή κι ακόμη πλαστικά αλλά από σκληρό πλαστικό που αν τα πετούσες (γιατί τα παιδιά
από διάφορες αιτίες – π.χ. αλλαγή περιβάλλοντος, συναισθηματική δυσφορία αλλά και μάθηση του φυσικού φαινομένου της βολής – έχουν εύκολη τη ρίψη αντικειμένων),
μπορούσες κάλλιστα να ραγίσεις όχι την 4K, LED, SMART, UHD τηλεόραση που απέκτησες πριν 3 μήνες όπως μας γράφεις αλλά και το γυαλί μίας CRT τηλεόρασης.
¶ρα το λάδι φταίει κι ότι το βαφτιστήρι και φυσικά οι εποχές αλλάζουν αλλά οι συμβουλές που πιθανόν να τις γνωρίζεις παραμένουν.
Έτσι πρώτον κι απλό ελέγχεις το βαφτιστήρι κατά την είσοδο στο σπίτι σου οπτικά αν φέρει μικρό βαρύ αντικείμενο που εκτοξεύεται εύκολα, εν ανάγκη ρωτάς και με
τρόπο τον συνοδό μαμά β€“ μπαμπά β€“ αδελφή β€“ αδελφό – γιαγιά β€“ παππού, ή όποιος τέλος πάντων είναι αυτός, αν κρύβει κάτι ο μικρός στις τσέπες του που αν το πετάξει
και κτυπήσει την τηλεόραση δημιουργείται μία ζημιά της τάξης των 1000¤ περίπου, αλλά δεύτερον και κύριο που είχες την ατυχία να μην προβλέψεις αλλά μάλλον από
δω και πέρα πρέπει να το κάνεις είναι να προφυλάξεις την περιουσία που απέκτησες (Samsung UE55KU6400) μ΄ ένα άθραυστο γυαλί προφύλαξης τύπου plexiglass που
πολλά καταστήματα πωλούν (ένα είναι το Plexiglass Center, Λ. Κηφισού 44, τηλ/να : 2105713162, 2105762266), κόβεται στις διαστάσεις της οθόνης και προσαρμόζεται
εύκολα, κάνοντάς τη άτρωτη από οποιαδήποτε ρίψη αντικειμένου (εννοείται από μικρό παιδί).
Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις για τα παραπάνω γραφόμενά μου φυσικά και μπορεί μικρός να ΄σουν Αγιόπαιδο, η ιστοριούλα είναι φανταστική, ούτε η πρώτη συμβουλή μου είναι επιτακτικά ακολουθητέα αν και λίγο πιο ελαφριά από του Johnny – τα βαφτιστήρια μας δεν τα ξεβαφτίζουμε ποτέ αλλά τ΄ αγαπάμε και τα νουθετούμε μέχρι το τέλος της ζωής μας – όμως τη δεύτερη συμβουλή μου πρέπει να την ακολουθήσεις όταν αγοράσεις καινούργια SMART TV εκτός κι αν σου περισσεύουν τα χιλιάρικα σε ΕΥΡΩ οπότε θα κάνεις εύκολα τη SAMSUNG μεγαλύτερη και δυνατότερη απ΄ ότι είναι.
Από μία γρήγορη ματιά που έριξα στο Διαδίκτυο το μοντέλο UE55KU6400 δεν κυκλοφορεί πλέον (πολύ πιθανόν λόγω αντικατάστασής του από νεώτερο) αλλά δεν έχεις τίποτε να χάσεις και να ρωτήσεις είτε το κατ/μα που την αγόρασες είτε κατ/μα της αντιπρ/πείας της Samsung στην Αθήνα αν δίνοντάς τη πίσω στην κατάσταση που βρίσκεται θα μπορούσες ν΄ αγοράσεις ένα αντίστοιχο μοντέλο σε τιμή τέτοια που θ΄ αφαιρούσε την αξία της επιστρεφόμενης τηλεόρασής σου.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης