PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΥΙΖΕΙ

mariost
03-06-18, 10:31
Μία εύκολη παγίδα που μπορεί να πιάσει μικρά και μεγάλα πουλιά χωρίς να τα τραυματίσει. Εύκολη κατασκευή που δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία.Οδηγίες κατασκευής εδώ : https://youtu.be/Htf95VcBT8c

SW1JRT
03-06-18, 12:17
Πιστεύω ότι θα ένιωθες ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ αν κάποιος σε έχωνε στην φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής σου......
Τι σου φταίνε τα ανήμπορα ζώα και τα φυλακίζεις για να νιώθεις εσύ καλά ??

.

klik
03-06-18, 21:34
Στην περιοχη μου ειχε ενα σωρο αηδονια, καρδερίνες, κοτσύφια, λιγα γερακια και αλλα πουλια. Με τις παγιδες αλλα και τις γατοπαλαβιαρες, αυτα σχεδον εξαφανιστηκαν. Δεν μπορεις να φανταστείς τι ιδεα εχω για τετοιους "(υπ)ανθρώπους".
Ενας καποτε μου ζητησε να του φτιαξω ηλεκτρονικο κραχτη.@###

Κυριακίδης
03-06-18, 22:04
που μπορεί να πιάσει μικρά και μεγάλα πουλιά χωρίς να τα τραυματίσει.
Μπορεί να ισχύει ότι έχεις κάνει μια ιδιαίτερη φροντίδα στα περί τραυματισμού , αλλά δεν λαμβάνεις υπόψιν ότι πολλά από αυτά τα πουλιά στην φύση τους σοκάρονται και πεθαίνουν (κάτι σαν έμφραγμα ) και ας μην έχουν τραυματιστεί . Άλλο να "υιοθετηθούν" από μικρά έτσι ώστε να μην σοκαριστούν , αλλά σε ξαφνική παγίδευση και παρουσία ανθρώπου είναι καταδικασμένα πολλά από αυτά να ψοφήσουν .

αλπινιστης
03-06-18, 23:56
Καθε τοσο γινονται ντου στο Σχιστο, συλληψεις, κατασχεσεις και απελευθερωσεις παρανομα αιχμαλωτισμενων πουλιων. Το να το προβαλλουμε κιολας ερχεται κοντρα στη λογικη.