Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Philips] lg 42-lm670s
lg 42-lm670s
αναβοσβηνει το Red led 28 φορες και μετα παει σε αναμονη .....δηλαδή σταθερο Red led
αλλαξα τροφοδοτικο αλλα παλι τα ιδια....οποτε main
αν καποιος εχει καποια ιδεα.....θα χαρω να την ακουσω !!!
η main είναι EAX64307906 (1.0)
RADIO6146KISAMOS
25-05-18, 12:59
κανε κανενα reflow και μπορει να επανελθει...
κανε κανενα reflow και μπορει να επανελθει...
εκανα φιλε μου.....και μαλιστα reflow με iso :laugh: προθερμανση....flux....θερμομετρα
αλλα τιποτα
Di*Ca_Electronic
29-05-18, 14:58
Φίλε Κώστα,
οι 28 αναλαμπές που κάνει το μπροστινό LED είναι συνεχόμενες ή με διακοπές απ΄ άλλες αναλαμπές μεγαλύτερης διάρκειας.
Το γράφω γιατί οι ενδείξεις αναφέρουν κάθε φορά διαφορετικά σφάλματα.
Το service manual που ταιριάζει είναι αυτό της LG 42LM620S (Chassis LD22E).
Φυσικά μπορείς να κατεβάσεις και του ίδιου μοντέλου από το onlinemanuals αλλά η ανάλυση είναι τέτοια που δεν διακρίνονται τα σχηματικά.
Έχω την εντύπωση ότι έχει καταστραφεί το IC της MAXIM (MAX17113) αν κάτι τέτοιο φορά η τηλεόρασή σου.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
οι 28 αναλαμπες ειναι με μικρες διακοπες απο αλλες αναλαμπες μεγαλυτερης διαρκειας !
Di*Ca_Electronic
31-05-18, 01:08
Μήπως μπορείς να μετρήσεις τον αριθμό των αναλαμπών μικρής διάρκειας μεταξύ δύο αναλαμπών μεγάλης διάρκειας ;
το πρόβλημα λυθηκε με δευτερο πιο δυνατο reflow.........παντα την πρωτη δοκιμη την κανω απαλα.......στο τελος βαζω μισος !!!
GeorgeSindos
31-05-18, 11:25
Ωραιος ο Κωστας. Την δευτερη φορα το πιστεψες πιο πολυ....
για να πω την αληθεια .......ειπα μεσα μου.....τελευται ελπιδα....οποτε βαρα !!!!:biggrin:
παντα όμως με iso .....με προθερμανση .......και τσεκαρισμα θερμοκρασίας....με 2 διαφορετικα θερμομετρα.....ένα Thermocouple και ένα irda.....flux
δεν αλλαξα (δεν αυξησα την θερμοκρασια)......λιγο παραπανω time εδωσα