PDA

Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] LENOVO 100-151BD ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΘΟΝΗ

BILLYgr
08-05-18, 13:27
Γεια σας Παιδιά, Παρακαλώ θα ήθελα την βοήθεια σας για ένα LENOVO laptop 100-151BD που δεν έχειοθόνη. Είχε σπασμένη οθόνη η οποία κατάτο τεστ δεν έδειχνε καθόλου φωτισμό. την αντικατέστησα με νέα αλλά και πάλιδεν δείχνει οθόνη άλλαξα καλοδιοτενια ram σύνδεσα εξωτερική αλλά τίποτα η συμπεριφοράτου είναι κατά την είσοδο της τροφοδοσίας ανάβει το led γυρίζει καιγια λίγο το fan πατώντας το on-off κάνηπάλη την ίδια κίνηση χωρίς εικόνα.:confused: Ευχαριστώ

manolo
09-05-18, 08:28
GPU reflow ή ακόμα καλύτερα reballing ίσως..

age80
09-05-18, 19:37
Το οτι σου αναβει το laptop μολις βαζεις το ρευμα πιο πολυ για θεμα με BIOS μου κανει...

BILLYgr
09-05-18, 20:40
Καλησπέρα παιδιά και σας ευχαριστώ πολύ. Παρέλειψα να αναφέρωότι την κάρτα την έχω Ίδη ζεστάνει 2 φορές με διαδικασίαπου σχεδόν πάντα μου αποδίδει οπότε μήπως έχει διαγνώσει σωστά ο Άγγελος. ΒΙΟΣ?

mikemtb73
10-05-18, 09:44
Καλησπέρα παιδιά και σας ευχαριστώ πολύ. Παρέλειψα να αναφέρωότι την κάρτα την έχω Ίδη ζεστάνει 2 φορές με διαδικασίαπου σχεδόν πάντα μου αποδίδει οπότε μήπως έχει διαγνώσει σωστά ο Άγγελος. ΒΙΟΣ?
Όταν λεςζεστάνει? Με ποια διαδικασία? Έχεις μηχάνημα ? Reflow ήreball έκανες?
Και γιατί 2 φορές? Δεν πέτυχε με την Πρώτη? Μήπως τελικά εκεί ξανά είναι το πρόβλημα.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

BILLYgr
10-05-18, 10:35
Καλημέρα σας. Μιχάλη δεν "έγινε"ζημιά διότι αυτό που μου έκανε κατά την παραλαβή αυτό κάνη ακόμα.