Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] LENOVO 100-151BD ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΘΟΝΗ
Γεια σας Παιδιά, Παρακαλώ θα ήθελα την βοήθεια σας για ένα LENOVO laptop 100-151BD που δεν έχειοθόνη. Είχε σπασμένη οθόνη η οποία κατάτο τεστ δεν έδειχνε καθόλου φωτισμό. την αντικατέστησα με νέα αλλά και πάλιδεν δείχνει οθόνη άλλαξα καλοδιοτενια ram σύνδεσα εξωτερική αλλά τίποτα η συμπεριφοράτου είναι κατά την είσοδο της τροφοδοσίας ανάβει το led γυρίζει καιγια λίγο το fan πατώντας το on-off κάνηπάλη την ίδια κίνηση χωρίς εικόνα.:confused: Ευχαριστώ
GPU reflow ή ακόμα καλύτερα reballing ίσως..
Το οτι σου αναβει το laptop μολις βαζεις το ρευμα πιο πολυ για θεμα με BIOS μου κανει...
Καλησπέρα παιδιά και σας ευχαριστώ πολύ. Παρέλειψα να αναφέρωότι την κάρτα την έχω Ίδη ζεστάνει 2 φορές με διαδικασίαπου σχεδόν πάντα μου αποδίδει οπότε μήπως έχει διαγνώσει σωστά ο Άγγελος. ΒΙΟΣ?
Καλησπέρα παιδιά και σας ευχαριστώ πολύ. Παρέλειψα να αναφέρωότι την κάρτα την έχω Ίδη ζεστάνει 2 φορές με διαδικασίαπου σχεδόν πάντα μου αποδίδει οπότε μήπως έχει διαγνώσει σωστά ο Άγγελος. ΒΙΟΣ?
Όταν λεςζεστάνει? Με ποια διαδικασία? Έχεις μηχάνημα ? Reflow ήreball έκανες?
Και γιατί 2 φορές? Δεν πέτυχε με την Πρώτη? Μήπως τελικά εκεί ξανά είναι το πρόβλημα.
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Καλημέρα σας. Μιχάλη δεν "έγινε"ζημιά διότι αυτό που μου έκανε κατά την παραλαβή αυτό κάνη ακόμα.