PDA

Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] LENOVO G560-ΞœΞ‘Ξ₯ΑΗ ΞŸΞ˜ΞŸΞΞ—

logarpanos
03-04-18, 12:13
Καλημέρα και καλό πάσχα να έχουμε.
Μου χάρησε ένας φίλος μου ένα Lenovo G560 στο οποίο του είχε σπάσει η οθόνη και το παιδί το δούλευε με hdmi σε tv.Εγώ το είχα στην άκρη για κανένα μήνα,χωρίς να το δουλεύω ή να το έχω στο ρεύμα, έως ότου βρήκα οθόνη για να το φτιάξω.Έβαλα κανονικά την οθόνη, το βάζω μπροστά αλλά δεν ανάβει καθόλου η οθόνη και παρατήρησα ότι ανάβουν τα led του, αλλά μετά από 5'' σβήνει τελείως.
Το άνοιξα, έβγαλα τη CMOS μπαταρία, και το αφησα σχεδον 3 ώρες να ξεφορτίσει( χωρίς εξωτερική μπαταρία και φορτιστή). Κατόπιν, το ανοίγω, δεν ανάβει, πάλι η οθόνη, αλλά τα led του παραμενουν σταθερα αναμένα και δεν σβήνει.
Να σημειώσω ότι δοκίμασα και σε εξωτερική οθόνη με VGA αλλά και πάλι δεν βγάζει σήμα.
Τι μπορώ να κάνω;
Ευχαριστώ!

age80
03-04-18, 13:41
ειχες βγαλει την μπαταρια οταν αλλαζες την οθονη???

δοκιμασες να αποσυνδεσεις την καινουργια οθονη και να ανοιξεις το λαπτοπ σε εξωτερικη οπως το δουλευε ο φιλος σου?

logarpanos
03-04-18, 13:59
ειχες βγαλει την μπαταρια οταν αλλαζες την οθονη???

δοκιμασες να αποσυνδεσεις την καινουργια οθονη και να ανοιξεις το λαπτοπ σε εξωτερικη οπως το δουλευε ο φιλος σου?

Ναι είχα βγαλει την μπαταρία από την αρχή της διαδικασίας αλλαγής και δοκίμασα επίσης σε εξωτερική οθόνη χωρίς να ναι συνδεδεμένη η δικιά του οθόνη, αλλά τίποτα.
.

panagiwtis
03-04-18, 23:41
Το ιδιο προβλημα και σε Toshiba αλλα εμενα λειτουργει το VGA... (Δεν ειδα πως εγραψες για vga και ειπα κατι ακυρο πριν αλλα το διορθωσα)

Δες τις Ram σου εαν ειναι σωστα κουμπωμενες
κανε τις τραμπα και δοκιμασε τες μια μια και στα 2 slot εναλλαξ
Εαν υπαρχει δυνατοτητα αντικαταστασης με Ram 100% λειτουργικη θα το δεις πιο ευκολα
Η καμμενη Ram Η καμμενο slot..

logarpanos
05-04-18, 09:21
Καλημέρα.Παναγιώτη έχω δοκιμάσει με ram που σίγουρα δουλεύει αλλά καμία διαφορά και στα 2 slots..

logarpanos
10-04-18, 09:58
Καλημέρα παιδιά.
Χριστός Ανέστη!
Χρόνια πολλά σε όλους...
Καμιά άλλη ιδέα έχετε μπας και σώσω το laptopάκι;

logarpanos
07-08-18, 13:07
Γεια σας παιδιά....Δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα...και θέλω να το φτιάξω...Αν ξέρει κάποιος να το φτιάξει οικονομικά ας μου στήλει ενα pm.