Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [AEG] Aeg Lavamat 6665-w : πλυντήριο ρούχων

πασχάλης
23-02-18, 12:46
καλησπέρα σας..αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το πλυντήριο ρούχων μου. Μου βγάζει σφάλμα F9. Τι να κάνω για να το επαναφέρω; και που μπορεί να βρίσκεται το πρόβλημα;;

ευχαριστω εκ των προτέρων!!!

tipos
23-02-18, 19:32
Πασχάλη βλάβη σε aeg που να αρχίζει από το γράμμα f δεν υπάρχει αποσο ξέρω. Μονοψήφιο νούμερο έχει μόνο ένα μοντέλο και αρχίζει από c. Το c9 σημαίνει βλάβη ταχογενητριας. Δώσε τον εννιαψηφειο που αρχίζει από 9 να δω πιο πλυντήριο έχεις

πασχάλης
24-02-18, 20:31
Πασχάλη βλάβη σε aeg που να αρχίζει από το γράμμα f δεν υπάρχει αποσο ξέρω. Μονοψήφιο νούμερο έχει μόνο ένα μοντέλο και αρχίζει από c. Το c9 σημαίνει βλάβη ταχογενητριας. Δώσε τον εννιαψηφειο που αρχίζει από 9 να δω πιο πλυντήριο έχεις

Ο 9ψηφιος κωδικός του πλυντηρίου είναι : 914.000 034

Σ ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια ! περιμένω όποια άλλη πληροφορία μπορείς να μου δώσεις σχετικά με τη βλάβη F9 και πώς να κάνω reset! Είναι σίγουρο πως υπάρχει η βλάβη με αυτήν την μονοψήφια ένδειξη. Το έχω φωτογραφίσει! :)

Υπάρχει μία περίπτωση η βλάβη με ένδειξη C9 και F9 να είναι παρόμοιες ! αλλά δε το έχω εξακριβώσει.

tipos
25-02-18, 16:11
Εχεις δικιο υπαρχει αυτος ο κωδικος βλαβης και ειναι βλαβη στο μοτερ,δεν γυρναει ο καδος.Βγαλε το μοτερ και δες τα καρβουνακια του.Το πλυντηριο ειναι του 1995 γιαυτο και εχει μονοψηφιο κωδικο.Reset δεν εχει το μοντελο αυτο οποτε αν γινει η επισκευη απλα θα δουλεψει κανονικα.