Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Κινητό Τηλέφωνο] Samsung Galaxy S Duos S7562

thanosgk13
12-02-18, 15:18
Καλησπέρα σε όλους,
έχω ένα παλιό Samsung Galaxy S Duos S7562 το οποίο μου βγάζει συνέχεια μήνυμα "Process.Android.Acore Has Stopped" και κλείνει κατευθείαν. Προσπάθησα να κάνω hard reset με τον συνδιασμό των πλήκτρων και ενώ δείχνει να ολοκληρώθηκε η διαδικασία οταν κάνει reboot φαίνεται οτι δεν πραγματοποιήθηκε καθώς όλες οι εφαρμογές και τα αρχεία είναι άθικτα, προσπάθησα και factory reset μέσα απο το μενού αλλα κλείνει και δεν προλαβαίνω να κάνω κατί άλλο μέσα απο το android . Το χρησιμοποιεί ηλικιωμένο άτομο και έλεγα μπας και μπορούσα να το φτιάξω κάπως για να το έχει για απλή χρήση. Να προσθέσω οτί έχει αλλαχθεί και η μπαταρία πρόσφατα γιατί ο ιδιοκτήτης πίστευε οτι ήταν εκεί το πρόβλημα. Υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να δοκιμάσω ή να πάει για ανακύκλωση;

MAGOS_MERLIN
12-02-18, 16:46
Δοκίμασε factory reset μέσω της recovery.
Από εκεί επιλέγεις wipe data factory/reset

thanosgk13
12-02-18, 17:06
Δοκίμασε factory reset μέσω της recovery.
Από εκεί επιλέγεις wipe data factory/reset

Δοκίμασα και wipe data/ factory reset και wipe cach partiotion αρκετές φορές εναλλάξ και ενώ μου βγάζει ότι data wipe complete και cache wipe complete, όταν κάνω reboot δεν έχει σβήσει τίποτα από εφαρμογές και αρχεία ,μου λέει μνήμη σχεδόν πλήρης και παραμένει όπως μου το έφεραν, έχω πρόσβαση κανονικά στα αρχεία για όσα δευτερόλεπτα μένει ανοιχτό.

thanosgk13
13-02-18, 16:18
Δοκίμασα σήμερα flash την αρχική rom με το odin3 και ενώ ακολουθώ όλα τα βήματα και μου βγάζει pass οταν ξανα κάνω reboot με βγάζει και πάλι με τα παλιά αρχεία...

Poshnjari
13-02-18, 19:52
Προσπάθησε να κατεβάσεις άλλο ROM

thanosgk13
14-02-18, 11:16
Προσπάθησε να κατεβάσεις άλλο ROM
Δοκίμασα 4-5 διαφορετικές και recovery αλλά δεν φαίνεται να δέχεται καμία, μάλλον είναι θέμα hardware.