Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] Δεν φορτωνει τα windows
akisssssssss
30-01-18, 19:19
Καλσπερα.η ξαδερφη μου μου εδωσε ενα λαπτοπ το lenovo B570e .ειχε προεγκατεστημενα τα 7 και με αναβαθμιση πηγε στα 10.Μια μερα ηθελενε ν καθαρησει το λαπτοπ κανωντας επαναφορα μεσα απ τα windows.δεν ξερω αν το εκανε σωστα.με αποτελεσμα το λαπτοπ να ανοιγει στο λογοτυπο και μετα μια μαυρη οθονη.Μπηκα στα bios.ακουγα επαναλαμβανομενα μπιπ.μπηκα στη σελιδα της lenovo και ειδα.κοιταξα μνημη ραμ την αλλαξα τπτ.τα ιδια.μπηκα με usb στο live περιβαλλον linux και εμπαινε κανονικα.κοιταω τα λαμπακια στο λαπτοπ ολα δουλευουν.κ του σκληρου.κατεβασα σε .iso τα 10 τ περασα σε φλασακι μπουταρα μ αυτα ν κανω επιδιωρθωση εκκινησης και μου βγαζει αυτο:Αυτη η επιλογη δεν υποστηριζεται στο λειτουργικο συστημα που επιλεξατε. Το θεμα εδω ειν ομως .επειδη εχω ενα παλιο Ηp laptop με windows 10 μεσα που δε το χρησιμοποιω αποφασισα να βγαλω τ σκληρο κ ν τον βαλω στο lenovo.το pc ανοιξε μπηκε στ windows. Τα παντα δουλευουν.απλα πηγαινωντας στο συστημα λεει οτι τα windows δεν ειν ενεργοποιημενα.τι συμπερασμα βγαινει απ αυτο?ή απλα η microsoft ειδε μετατροπη στο συστημα κ δεν ενεργοποιουνται τα windows?το συμπερασμα με τον αλλο σκληρο?Τι να πω δε βγαζω ακρη με τα κωλοwindows 10
Κάνε φορμάτ και ξαναπέρνα τα 7.
akisssssssss
30-01-18, 21:59
Εννοεις με το σκληρο του lenovo?με τους drivers ομως?δε τους εχω καπου σε back up
Το πιο σωστό είναι να κάνεις ένα format και να διαπεράσεις τα windows που θέλεις από την αρχή, είτε τα 7 είτε τα 10.
Ήταν μια εποχή που η microsoft αναβάθμιζε δωρεάν απο 7 σε 10. Αυτο πλέον δεν γινεται.
Μπορεις να βάλεις τα 10, να βρουν αυτα μονα τους drivers κλπ και να αγοράσεις ενα κλειδί OEM απο το ebay και να εισαι κομπλέ.
Τωρα στα δειχνει μη ενεργοποιημένα, διότι άλλαξες συστημα, κι ας ειναι ιδιος ο σκληρός δισκος....
akisssssssss
31-01-18, 01:16
Μου τα δειχνει μη ενεργοποιημενα επειδη στο lenovo εβαλα το σκληρο που χα απο το λαπτοπ τον HP.και καλα δεν αναγνωριζεται απ τη microsoft επειδη ειναι περασμενα στον HP.Να περασω στο lenovo τα 7 αλλα με τον δικο του σκληρο οχι με του Hp ε?
akisssssssss
31-01-18, 22:40
Κανω φορματ στο lenovo για να περασω τα 10 και ενω εκει που φτανω στο τελευταιο σταδιο με τις εγκαταστασεις ολοκληρωνονται και οταν γινεται η επανεκκινηση φορτωνει το κυκλακι με το λογοτυπο των windows και κολλαει εκει.παταω enter και με παει στην αρχη του φορματ.μηπως φταιει ο σκληρος?τι σκατα γινεται δε μπορω ν καταλαβω