PDA

Επιστροφή στο Forum : [DVD Recorder] Funai DVR-A2631

VasilisL7
27-01-18, 01:55
Έχω την παραπάνω συσκευή μετατροπής vhs σε dvd και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως δεν μπορώ να αντιγράψω vhs σε dvd και δεν μπορώ να κάνω rec προγράμματος μέσω του dvd.
Παίζει κανονικά όταν βάζω dvd για να δω ταινία.

Η συσκευή μου είναι FUNAI DRV-A2631
Έκανα λάθος στον αρχικό τίτλο.

her
27-01-18, 11:46
Πολλές φορές αυτό δεν μπορείς να το κάνεις. Οχι από θέμα βλάβης. Δεν σε αφήνει η ίδια η συσκευή.
Στο έκανε παλαιότερα και τώρα δεν στο κάνει;

VasilisL7
27-01-18, 14:19
Πολλές φορές αυτό δεν μπορείς να το κάνεις. Οχι από θέμα βλάβης. Δεν σε αφήνει η ίδια η συσκευή.
Στο έκανε παλαιότερα και τώρα δεν στο κάνει;

Από το 2008 που το έχω, είχα φτιάξει αρκετές κασέτες σε dvd και είχα κάνει εγγραφή προγράμματος με dvd. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό το πρόβλημα.

dj_fivos_sak
03-02-18, 01:32
Μηπως η κασετα εχει προστασια Macrovision;

VasilisL7
07-02-18, 20:30
Μηπως η κασετα εχει προστασια Macrovision;

Μετά από 3 δευτερόλεπτα που ξεκινάει να εγγράφει μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:
https://s14.postimg.org/w1jkj3sgh/8_Ljpeop.jpg

xsterg
10-02-18, 21:02
σου το κανει με οποιαδηποτε ταινια πας να αντιγραψεις η μονο σε μια? δοκιμασε με μια αλλη για να δεις αν υπαρχει η οχι προστασια. παντως το μηνυμα που βλεπω επανω μου κανει σαν να υπαρχει προστασια.

VasilisL7
11-02-18, 01:19
σου το κανει με οποιαδηποτε ταινια πας να αντιγραψεις η μονο σε μια? δοκιμασε με μια αλλη για να δεις αν υπαρχει η οχι προστασια. παντως το μηνυμα που βλεπω επανω μου κανει σαν να υπαρχει προστασια.

Έχω δοκιμάσει και άλλες κασέτες. Συγκεκριμένα ήθελα να αντιγράψω μια κασέτα με έναν παλιό αγώνα ποδοσφαίρου της εθνικής ομάδας.

xsterg
11-02-18, 17:40
δεν εισαι σαφης. δοκιμασες και με αλλες κασετες και? εγινε η αντιγραφη η οχι?

VasilisL7
12-02-18, 15:41
δεν εισαι σαφης. δοκιμασες και με αλλες κασετες και? εγινε η αντιγραφη η οχι?

Δεν έγινε αντιγραφή και με άλλες κασέτες που δοκίμασα