PDA

Επιστροφή στο Forum : [Πικάπ] πικαπ vintage PHILIPS 22gf340

sv1alx@hotmail.com
05-01-18, 00:08
Προσπαθω να επαναφερω σε λειτουργια ενα πικαπ vintage Philips 22gf340 τυπου βαλιτσακι που ηταν σε καποιο παταρι παρατημενο απο την εποχη που ο εθνικος κηπος ηταν ακομη σε γλαστρα. Ειναι με idler και χανει στροφες . Το μοτερ δειχνει να γυριζει κανονικα το λαστιχο του idler ειναι μαλακο. Αν μπορει καποιος της παρεας εδω με σχετικη εμπειρια να βοηθησει με καποιες ιδεες θα το εκτιμουσα πολυ. Ευχαριστω εκ των προτερων

44487

Karny
14-01-18, 17:24
Καλησπέρα φίλε, έχω και γω philips βαλιτσακι και όντως το πιθανότερο είναι να χάνουν στροφές όλα αυτά.
Βγάλε μια φωτό το μοτέρ να δω αν έχουμε το ίδιο και θα σου πω τι να κάνεις..δεν είναι δύσκολο

klik
14-01-18, 18:51
εχει πυκνωτή στο μοτέρ; τον μέτρησε΅ς;

Karny
14-01-18, 21:07
Στο δικό μου έχει μοτέρ 9V νομίζω, επειδή το πικάπ δουλεύει και με μπαταρίες και με πρίζα.Αν είναι το ίδιο, το μοτεράκι έχει πυκνωτή (τον άλλαξα προληπτικά) αλλά τελικά δεν έφταιγε αυτός αλλά το σύστημα που κρατάει σταθερές τις στροφές στο μοτέρ.Εχει ένα βιδάκι που ρυθμίζει, μετράς στροφές,ρυθμίζεις,ξαναμετράς κ.ο.κ.
44545

sv1alx@hotmail.com
22-01-18, 14:47
Στο δικό μου έχει μοτέρ 9V νομίζω, επειδή το πικάπ δουλεύει και με μπαταρίες και με πρίζα.Αν είναι το ίδιο, το μοτεράκι έχει πυκνωτή (τον άλλαξα προληπτικά) αλλά τελικά δεν έφταιγε αυτός αλλά το σύστημα που κρατάει σταθερές τις στροφές στο μοτέρ.Εχει ένα βιδάκι που ρυθμίζει, μετράς στροφές,ρυθμίζεις,ξαναμετράς κ.ο.κ.
44545Γιωργο σορρυ που δεν απαντησα αμεσως αλλα ημουν εκτος Αθηνων. Αυτο που εχω δεν εχει μπαταριες δουλευει μονο με 220.

sv1alx@hotmail.com
22-01-18, 14:49
θα κοιταξω να βγαλω το μοτερ να το δω . Το παω πολυ προσεκτικα με τον φοβο μηπως σπασω καποιο πλαστικο. Ημουν και μερικες μερες εκτος