PDA

Επιστροφή στο Forum : [Whirlpool] Πλυντηριο Πιατων Whirlpool ADG175 (Σκουριασμενα Καλαθια)

_makini_
12-12-17, 19:35
Καλησπερα σε ολους
Θα ηθελα να με βοηθησετε να επισκευασω και να αφαιρεσω την σκουρια απο τα καλαθια του πλυντηριου πιατων μου , διοτι η αγορα νεων δεν συμφερει καθως στοιχιζουν περιπου 120 ευρω το ενα .
Στις φωτογραφιες που ανεβασα σας δειχνω την κατασταση του πσνω καλαθιου .
Στο κατω καλαθι επιχειρησα και ετριψα με σβουρακι τελοβουρτας τις σκουριες μεχρι να φανει καθαρο μεταλλο μετα το εβαψα με σπρει σμαλτου 5-6 χερια .
Στο πρωτο πλυσιμο μικρα ασπρα στιγματα απο την μπογια κολλησαν στα σκευη και η σκουρια σιγα σιγα αρχισε παλι να βγαινει .....καταλαβα οτι τσαμπα παιδευτηκα .
Απ οτι καταλαβαινω η μπογια δεν ηταν η καταλληλη οπως και ο τροπος βαφης .
Γνωριζετε εσεις που μπορω να τα στειλω ωστε να γινει αμμοβολη -σταχτοβολλη περασμα με αντιδιαβρωτικο στρωμα μπογιας και μετα πλαστικοποιηση ;
Υπαρχει καποιος που ασχολειτε με αυτα ;

44391443924439344394

vasilimertzani
13-12-17, 15:54
Αμμοβολή έχει στο σχιστό.
Επιμεταλλώσεις στον Πειραιά.

_makini_
13-12-17, 16:50
Αμμοβολή έχει στο σχιστό.
Επιμεταλλώσεις στον Πειραιά.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Βρίσκομαι σε νησί και ήθελα αν υπάρχει κάποιο μαγαζί που να κάνει και τις δύο δουλειες. Σήμερα πήγα σε τοπικό αμμοβολιστηριο και μου ζήτησαν πάνω κάτω 100€ άσε μου είπαν ότι δεν θα γίνει δουλειά με αποιαδηποτε βαφή ( ηλεκτροστατική ή πολυουρεθάνικη) καθώς πλαστικοποιηση που συνηστατε για τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει εδώ .
Ψάχνω κάτι δοκιμασμένο και εξειδικευμενο σε ένα μαγαζί..( αν υπάρχει βέβαια)
Υπάρχει και η πατέντα με έτοιμα πλαστικά καλάθια δεμένα πάνω σε ανοξείδωτες βέργες με τα ίδια ροδακια αλλά χάνω πολύ χώρο .....το ψάχνω όμως ακόμα .😁

giagiwtis
21-12-17, 13:19
Βγαλε δυο φωτο της σχαρες κ μετρα λιγο της διαστασεις πρεπει να εχω σε μεταχειρισμενες

_makini_
21-12-17, 14:22
Βγαλε δυο φωτο της σχαρες κ μετρα λιγο της διαστασεις πρεπει να εχω σε μεταχειρισμενες
Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον εχω διαβασει σε ξενα και Ελληνικα σαιτ οτι εχουν αυτα τα πλυντηρια το ιδιο συγκεκριμενο προβλημα , αρα το να υπαρχουν εστω και μεταχειρισμενα χωρις σκουριες ειναι λιγο δυσκολο ....anyway , σου στελνω διαστασεις και φωτο . Ευχαριστω .

Πανω καλαθι 45,5χ37χ21
Κατω καλαθι 49,5χ37χ10

44453444544445544456

_makini_
03-01-18, 14:24
Η πρώτη μου απόπειρα επισκευης εγινε με την βοηθειας σωληνας PVC ,δεματικων καλωδιων και πλαστικων καλαθιων επαγγελματικου πλυντηριου 35χ35 ( το πλυντηριο ειναι 45αρι) με θηκη πιατων που στοίχισαν 35 ευρω. Μετα απο δοκιμες διαπιστωθηκε οτι θελει το πανω καλαθι σηκωμα στο πιο ψηλο σημειο το οποιο και εγινε με την βοηθεια ανοξειδωτης βεργας 5mm που ειναι παμφηνη (περιπου 4 ευρω τα 6 μετρα ) . Επισης το κατω καλαθι ηθελε τρεις σειρες ροδακια διοτι επεφτε στο κενο μεταξυ πορτας και καδου το καλαθι , αλλα επρεπε να μπει και εκει βεργα γιατι η σωληνα PVC εβρισκε πανω στον κατω περιστροφικο καταβρεχτηρα. Θα ενεβασω φωτογραφιες τελειωμένο προσεχως .....ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον φιλων που ανταποκριθηκαν και ποσταρησαν λυσεις .
444744447544476444774447844479