PDA

Επιστροφή στο Forum : [Candy] Χτυπάει στο στύψιμο: πλυντήριο άνω φόρτωσης candy ctdf1007

kokos
26-11-17, 12:03
Καλημέρα σας
Έχω ένα πλυντήριο άνω φόρτωσης το candy ctdf1007 (7κιλο) στο οποίο άλλαξα αμορτισέρ γιατί χτυπούσε ο κάδος στο πίσω μερος του αλλά και δεξιά αριστερά στις πλαϊνές επιφάνειες στο στύψιμο.
Δυστυχώς παρέμεινε το πρόβλημα και αυτό που θελω να σας ρωτήσω (είναι άνω φόρτωσης) είναι πως θα βγάλω το επάνω πανελ για να δω όλα τα ελατήρια του κάδου (βλέπω μόνο το ένα στο πίσω μέρος αφαιρώντας το πίσω πάνελ).
Υποθέτω έχει και άλλα;
Θέλω να δω εάν έχουν βγει από τη θεση τους (το πίσω είναι σε καλή κατάσταση και στη θέση του). Το άνω πάνελ που με ενδιαφέρει έχει κάποιες βίδες στο υποπάνελ της πλακέτας, αλλά δεν ξέρω πως βγαίνει όλο δηλαδή και το λάστιχο με την άνω πόρτα μαζί ώστε να εμφανιστεί ο κάδος κάτω από το περιμετρικό λάστιχο που έχουν τα ανω φόρτωσης.
Ευχαριστώ:001_rolleyes:

Panoss
26-11-17, 13:40
Κοκέ (:lool: αλήθεια, πλάκα μας κάνεις με τέτοιο νικ; ) ανέβασε φωτό να φαίνονται καλά τα σχετικά σημεία του πλυντηρίου.

kokos
26-11-17, 14:37
Μάλλον φταίει η ευθυγράμμιση. Το δοκιμάζω και θα επανέλθω. Τι έχει το κοκος; Χαχα χααα
Υ.Γ.: Τελικά ήθελε ευθυγράμμιση στα πίσω πόδια του. Το συγκεκριμένο θέλει μια μικρή κλίση προς τα μπροστά φαίνεται. Τώρα όλα καλά.