PDA

Επιστροφή στο Forum : [Ασύρματο Τηλέφωνο] Αντικατάσταση μπαταρίας σε Siemens Gigaset C620A

steliosxls
13-11-17, 12:57
Το εν λόγο ασύρματο φοράει μπαταρίες 2a 1300mah . Στην αγορά της Θεσσαλονίκης που έψαξα δεν μπορώ να βρω . Από τα διάφορα καταστήματα μου προτείνουν να βάλλω μεγαλύτερες μπαταριές ...

Έχω βρει σε κατάστημα 2a 1400 mah που κοστολογούν τις 4 στα 14 ευρώ .

Το τηλέφωνο το έχω πάνω από 2 χρονιά .. τελευταία παρουσιάζει έναν πρόβλημα , ενώ δέχεται εξωτερική γραμμή δεν μπορώ να πάρω την κλίση , συνέχεια κλείνει ( όχι πάντα ) , δεν ξέρω εάν αυτό οφείλετε στις μπαταρίες ή έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή .
Είναι κρίμα να δώσω 14 ευρώ για μπαταρίες για ένα τηλέφωνο που κοστίζει στην τελική 60ευρω χωρίς να ξέρω εάν τελικά έχει πρόβλημα .

Ευχαριστώ για την υπομονή σας !!!

nyannaco
13-11-17, 17:26
Βάλε δύο απλές αλκαλικές (όχι επαναφορτιζόμενες) για να τσεκάρεις. Αν λειτουργεί κανονικά, τότε το π΄ροβλημά σου είναι όντως οι μπαταρίες.
Προσοχή, όσο έχεις τις αλκαλικές μέσα, ΔΕΝ θα το βάλεις στη βάση φόρτισης!

angel_grig
14-11-17, 06:27
Kανε αυτο που λεει ο Νικος..ψαξε κ στο σκρουτζ γιατι πολυ ακριβα σου τις δινουν..πλεον υπαρχουν μπαταριες >2000 mAh..

steliosxls
14-11-17, 08:28
Kανε αυτο που λεει ο Νικος..ψαξε κ στο σκρουτζ γιατι πολυ ακριβα σου τις δινουν..πλεον υπαρχουν μπαταριες >2000 mAh..
Μπαταρίες από 2000 mAh έχω .. το θέμα είναι θα μπορεί να τις φορτίσει ? μέχρι πόσα mAh μπορεί να φορτίσει και σε πόση ώρα ?

nyannaco
14-11-17, 09:06
Θα κάνει περισσότερη ώρα να τις φορτίσει, αλλά βάλε τις και δες, δεν χάνεις τίποτα.

steliosxls
14-11-17, 09:33
Θα κάνει περισσότερη ώρα να τις φορτίσει, αλλά βάλε τις και δες, δεν χάνεις τίποτα.

Ευχαριστώ , θα δοκιμάσω !!!

filam
16-11-17, 15:53
Βάλε μεγαλύτερες μπαταρίες ...λογικά πρέπει να στις φορτίσει. Αν εξακολουθεί και κάνει το ίδιο θέμα πρέπει να είναι αλλού το πρόβλημα. Αυτό ειναι το τηλέφωνο (https://www.snif.gr/showproduct/4518279/tilefono-asurmato-siemens-gigaset-c620); Δεν είναι φτηνό αλλά δεν είναι και πολύ ακριβό αν είναι αυτό. Το πολύ πολύ αν δεν δουλέψει και με νέες μπαταρίες πας για νέα συσκευή ...δεν ξέρω αν θα άξιζε μία επισκευή.