PDA

Επιστροφή στο Forum : [Κινητό Τηλέφωνο] Galaxy Note 4

dimitriseas
16-10-17, 20:22
παιδια καλησπερα,,, σημερα μιλαγα με το κινητο και μου επεσε απο μισο μετρο .. ειχε και θηκη σιλικονη . το ξαναπερνω και συνεχισα να μιλαω... παω να πατησω το πληκτρο να κλεισω και η οθονη ηταν σβηστη. εβγαλα τη μπαταρια την ξαναεβαλα και εκτοτε δεν ξαναναψε η οθονη.. Τι λετε να εγινε, το ανοιξα ξαναεβαλα τα βισματα αλλα ξανα μαυρο σκοταδι.. αν παρω απο το σταθερο καλει καονινκα, τι λετε,.. εκαψε μητρικη η οθονη... και εν αλλο , μολις το ανοιξω και πιασω τη μητρικη διπλα απο τη sim ζεματαει.. ειμαι λογικα αυριο το πρωι για S8 plus .. εχω μεινει χωρις τηλ. τι λετε να φταιει ? κατι οθονες απο alliexpress τις βρισκω 80 ευρω

qazwsx
16-10-17, 22:07
Οθόνη 100%

ziakosnasos
16-10-17, 22:51
Όπως είπε και ο φίλος qazwsx (http://www.howtofixit.gr/forum/member.php?u=59693) απο το πέσιμο έσπασε η οθόνη η οποία είναι Amoled και παρεξηγιούνται λίγο εύκολα αυτές . Επίσης απο το πέσιμο μπορεί να έχει «ξεκολλήσει» και κάτι άλλο πάνω στην μητρική για αυτόν τον λόγο ζεματάει ή κάτι δεν έκανες σωστά όταν το άνοιξες -έκλεισες για να ξεσυνδέσεις-συνδέσεις την οθόνη και δημιούργησες κάποιο επιπλέον πρόβλημα , καλύτερα πήγαινε το σε κάποιον που γνωρίζει γιατί μόνος δεν πιστεύω να βρεις άκρη και προσωπική άποψη δεν νομίζω να αξίζει να δώσεις 80-90 ευρώ για αυτό το κινητό για να το κάνεις αφού θα πάρεις το S8 τσάμπα λεφτά.

dimitriseas
17-10-17, 10:31
καλημερα παιδια. το κινητο το εχω ανοιξει πολλες φορες και εχω αρκετες γνωσεις πανω σ αυτο . εχω αλλαξει καμερα κλπ. δεν ξεχασα να κουμπωσω κατι ειμαι σιγουρος, οσο για την οθονη την εβγαλα και δε βλεπω να εχει σπασει πουθενα.. οσο για τα 80-90ευρω για να γινει κριμα να το πεταξω αφου λεω να το εχω σα δευτερο κινητο

qazwsx
19-10-17, 22:06
Πολλες φορες δεν ειναι εμφανες στο ματι το σπασιμο της οθονης καθως θελει μικροσπιο για να δεις αυτη την εστω μικρη ρογμη...
Οποτε ξανα λεω 100% οθονη!