PDA

Επιστροφή στο Forum : Χαλασμενο ρολοι υδρευσης?

eric2014l
12-10-17, 20:15
Παιδες χαιρεται!Ειμαι νεος στο παρεακι και θελω τα φωτα σας!Πριν λιγες εβδομαδες εγινε διακοπη υδροδοτησης στη πολη μου.Οταν κατεβηκα στο ισογειο καθως πηγαινα για μια δουλεια ακουσα ροη νερου(διαρροη) στα ρολογια υδρευσης(τα ρολογια ειναι στο ισογειο).Ανοιξα την πορτα και ειδα να σταζει το δικο μου ρολοι και τα αλλα δεν εριχναν σταλα!Εντωμεταξυ ειχαμε ακομα διακοπη νερου!Λετε να εγινε ζημια η απλως να στραγγιζουν τα ρολογια μεσω του δικου μου(Αυτο μου ειπε ενας ενοικος αλλα αμφιβαλλω αν γινεται κατι τετοιο).Οταν επανηλθε το νερο πηγα να δω το ρολοι και ηταν ολα κομπλε.Δηλαδη δεν εσταζε αλλο.Ολες οι γνωμες δεκτες.

vasilisd
14-10-17, 01:30
Αφού είχε διακοπή πως έσταζε; Ρε μήπως πέρασε ο υπάλληλος της υπηρεσίας ύδρευσης να μετρήσει και έριξε και κανα κάτουρο στα ρολόγια;

eric2014l
14-10-17, 11:33
ετρεχε μεγαλες σταλες νερο!Δεν σταματουσε!Οταν επανηλθε η ροη του νερου(τελος διακοπης)σταματησε να τρεχει το νερο και δεν ειχε ας πουμε διαρροη.

νεκταριοος
10-03-18, 21:43
για χαρα ξερει κανεις κανενα κολπο για ξεθαμπομα μετρητη νερου η παει αλαγη ? ευχαριστω.

nyannaco
11-03-18, 09:54
Κάπου είχε πάρει το αυτί μου ότι κυκλοφορούν ανταλλακτικά τζαμάκια, για ρώτα εκεί που τους πουλάνε (λογικά υδραυλικάδικα / σιδηρικά κοντά στα γραφεία της ύδρευσης).

νεκταριοος
11-03-18, 20:38
Nαι αλα για να γεινει αυτο πρεπει να ξεβιδωθει ,και σε κανεναν ελενχο θα εχουμε οΟΟΟΟπαα ,ευχαριστω παντος φιλε νικο για την απαντηση , θα ρωτησω και θα σας πω και σας τι εγινε.

markosvard
31-03-18, 21:48
Σου προτεινω μην βαλεις καθολου χερι στο υδρομετρο !! Εσυ εχεις την δικαιοδωσια να βαλεις χερι μετα το υδρομετρο απο εκει και πισω ειναι δουλεια του δημου και αν αντιληφθη καποια αλαγη εχει αυστηρες κυρωσεις , εαν ο υδραυλικως που κανει την καταμετρηση δει οτι ειναι πολυ θαμπομενω το τζαμακι μπορει να στο αλλαξουν αλλιως θα σου αντικαταστησουν το υδρομετρο . Οσο για την διαροη μηπως εχεις τεποζητο ? εαν εχεις και εχει βαλβιδες μπορει να κολησαν και οταν εκανε διακοπη να γυριζε το νερο προς το δυκτιο πολεως και εφοσων μπορει καποια φλαντζα στο υδρομετρο να ειχε φθαρει θα εσταζε απο εκει .