Επιστροφή στο Forum : Ο ηλεκτρικος θερμοσιφωνας εκπεμπει ηχους?
Εχω ακουσει αλλους οτι ο ηλεκτρικος θερμοσιφωνας ειναι αθορυβος,εχω ακουσει αλλους οτι εκπεμπει ηχους βρασμου και αλλους οτι σφυριζει.Ειναι αληθεια ενα απο τα παραπανω η αν ακουγεται ηχος σημαινει οτι κατι δεν παει καλα?:confused1:
Άμα ακούς εκπομπή ήχων βρασμού σου συνιστώ απλά να απομακρυνθείς το συντομότερο... [emoji14]
via Tapatalk
δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά έχεις ανοίξει 10 θέματα ένα για κάθε απορία αλλά για το ίδιο αντικείμενο με αποτέλεσμα να μην έχεις συγκεντρωμένες απαντήσεις σε μια μεριά. στο τέλος θα καταλήξει το κάθε θέμα να συζητάς τα ίδια και τα ίδια με αποτέλεσμα να χάσεις την μπάλα και ίσως κουραστούν να σου απαντάνε τα ίδια και σε κάθε θέμα..
δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά έχεις ανοίξει 10 θέματα ένα για κάθε απορία αλλά για το ίδιο αντικείμενο με αποτέλεσμα να μην έχεις συγκεντρωμένες απαντήσεις σε μια μεριά. στο τέλος θα καταλήξει το κάθε θέμα να συζητάς τα ίδια και τα ίδια με αποτέλεσμα να χάσεις την μπάλα και ίσως κουραστούν να σου απαντάνε τα ίδια και σε κάθε θέμα..
Συγνωμη κυριε Ιωαννη...